Ale jaja! Czterech wyrostków z Parzniewic a wśród nich dwóch smarkaczy w wieku 15 i 16 lat nazywacie mężczyznami?!
To jeszcze gnoje i najwyższy czas, żeby ktoś dał im nauczkę. Dziwię się temu 52 letniemu ojcu że przyglądał się jak biją i kopią jego syna. Jacyś pantoflarze czy co?
A ja jestem za chłopakami nic im nie zrobią dostaną tylko zawiasy na szczęście , po co chłopakom życie marnować , to tacy w porządni młodzi ludzi
Też miałem taki przypadek, w Niechcicach od przystanku stanął koleś na samym środku, środek nocy, cała rodzina w samochodzie, cudem wyminięty po ostrym hamowaniu. Zatrzymuje samochód a zza przystanku wychodzi grupa 4-5 osób, jeden z łańcuchem, dwóch inne przedmioty w ręku ... dramat. Udało się uciec przed hołotą, choć rzucali kamieniami w stronę wozu to żaden już nie sięgnął. Na wioskach niestety jak widać są naśladowcy. Nie wiem czy policja ich dostała, mam nadzieję, że nie dorwali kogoś z kolejnego samochodu. Generalnie 3 lata za tak drastyczne pobicie bez przyczyny to kpina w sytuacji kiedy za kradzież prądu grozi 5 lat. Bydło. Niereformowalne barbarzyństwo. Ścieżka zdrowia dwa razy w tygodniu przez te 3 lata to tak, ale bez ścieżki 3 lata pewnie w zawiasach to kpina jest.
Czytaj mój poprzedni komentarz. Gdybym się zatrzymał i strzelał do gnojów z ostrej amunicji jednego przejechał to bym dzisiaj nie pisał na forum tylko siedział. Niestety prawo jest po stronie sprawcy. Wracając do sedna Twojego pytania ... 2-3 ciosy od 50 letniego mężczyzny o wadze 90-110kg na twarz 16 letniego gnoja to jest strach spowodowania zgonu 16 letniego gnoja a nie strach przed 16 letnim gnojem. Poza tym perspektywa rychłego pobicia może taką bandę zmusić do użycia np. noży a to już byłoby dużo bardziej nieciekawe.
Pomieszkajcie w takim Krakowie, a docenicie spokój naszych okolic
słyszałem, że tam wieczorami, lokalnym sportem jest bieganie kolesi z wisły zaopatrzonych w maczety za kolesiami z cracovii;) było kiedyś nawet w TV:)
Przywrócić komune to będzie porządek bo kapitalizm hoduje tylko bandytów niedługo będzie jak w USA trup co tydzień nie będzie nikogo dziwił...
A no a teraz każda mamusia tych ćpunów bedzie płakać bo jej synusiowi NA SILE WLALI WÓDKE do gardła i on oczywiście nie winny, będzie po wsi chodzić i wszystkich winić a na bandytę którego wychowała nie da słowa powiedzieć. Jestem z tej okolicy i znam temat rok temu starsze rodzeństwo tych tutaj gnoji robiło napady na kioski jak sprawa wyszła na jaw, dostali zawiasty to jedna z matek chodziła i krzyczała na rodzicow tej reszty bandy że jej grzecznego synusia wrobili !!! i co ? do tej pory nie pracuje szlaja się po okolicy nawet roweru nie ma no i co "naj**ie takiemu prądu w kite" a przyciąć jej nie ma kto i potem jest to co jest. Po prostu żal...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!