metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Fatal Fatalranga25.11.2010 13:18

Ja bym ich za jaja wieszał, tak żeby głowę mieli przy chodniku i żeby pieski mogły się załatwiać ;P

00

Piotrkowianin1910 ~Piotrkowianin1910 (Gość)25.11.2010 14:12

[cytat]
Piotrków to Piotrcovia?? Chłopcze obudź się, albo przestań ćpać!! Gdzie Ty tu widzisz jakąś Piotrcovię. Fakt w naszym mieście od niedawna nastąpił podział kibiców na tych Widzewa i tych którzy są za ŁKS-em bo tak jest bezpieczniej. Ale Piotrcovii od dawna nie ma i nie będzie, a tych piknikowców, którzy jednostkowo zostali to żal :D
!!!Jeżeli chodzi o Widzew to dziś mija 100 lat. Wszystkiego najlepszego!!!
Ps: Nie pochwalam oczywiście zachowania tego chłopca...

00

antyKIBIC ~antyKIBIC (Gość)25.11.2010 14:47

Bardzo mnie dziwią te miłostki do tych łódzkich klubów. Pamiętam jak na którejś stronie Widzewa prowadzący tę stronę wyśmiewali fanklub Widzewa z Piotrkowa.
Z ŁKS-em też nie łączą piotrkowian żadne zażyłości historyczne.
Osobiście jak widze te śmieszne napisy ŁKS i RTS to odnoszę wrażenie, że kibice tych drużyn nie grzeszą intelektem.
Tak jak zresztą pokazuje powyższy artykuł.

00

sylwek ~sylwek (Gość)25.11.2010 14:49

Jak byłem młodszy i mieszkałem w Warszawie sam trochę ultrasowałem na Legii, gdy przyjechałem do Piotrkowa poszedłem na Concordię zobaczyć czy tam się coś dzieje, a tam nic, zero szali, zero dopingu. Za to mnóstwo vlepek na mieście i takich, głupich akcji jak ta opisana. Dla dzieciaków z widzewa i łks - najpierw pokażcie się na stadionie, zróbcie jakąś oprawę, trochę poultrasujcie, a dopiero na końcu się bijcie, to będziecie mieli jakiś szacunek.

00

punisher ~punisher (Gość)25.11.2010 14:54

"antyKIBIC" napisał(a):
Bardzo mnie dziwią te miłostki do tych łódzkich klubów

mnie też dziwią. Piotrkowiane się biją o łódzkie kluby, a tymczasem na piotrkowskich boiskach (Concordia, Polonia) nie ma prawie kibiców

00

RTS ~RTS (Gość)25.11.2010 16:13

Aha ;) Niema eŁKSy w PIOTRKOWIE !!!
100 lat WIDZEW !

00

... ~... (Gość)25.11.2010 16:24

dlaczego nie ujawnią imion ci którzy pisza żeby go do popraWCZaka wsadzić? To jest śmieszne.. Zrobił to i teraz musi odpowiedzieć za swój błąd.. to chyba logiczne...

00

Aman Amanranga25.11.2010 16:44

Nie rozumiem fanów tych drużyn. Ktoś jest fanem widzewa i na murach wypisuje "widzew jude". Jak ja bym był fanem jakiejś drużyny to nie chciałbym żeby nazwa tej drużyny widniała na jakiś murach czy płotach. Rozumiem, że fani widzewa są dumni z tego, że np. widzew jest jude ale po co to malować na murach. Tak samo fani ŁKSu. Malują nazwę swojej drużyny na blokach. Przecież to tylko świadczy o ich niskim poziomie, żeby ten widzew jeszcze jakoś grał ale on chyba jest na przedostatnim miejscu w lidze.

00

ilidan ilidanranga25.11.2010 17:31

"Eryk" napisał(a):
"pankracy" napisał(a):
Za takie cwaniactwo, odszkodowanie dla pobitego 5000zł + kara w postaci więzienia nauczyła by tych pseudokozaczków pokory.
za to 5tys zl to ojce by go nauczly pokory:)
Jestem jak najbardziej za!

00

tomek666 ~tomek666 (Gość)25.11.2010 19:03

"Aman" napisał(a):
Nie rozumiem fanów tych drużyn. Ktoś jest fanem widzewa i na murach wypisuje "widzew jude". Jak ja bym był fanem jakiejś drużyny to nie chciałbym żeby nazwa tej drużyny widniała na jakiś murach czy płotach. Rozumiem, że fani widzewa są dumni z tego, że np. widzew jest jude ale po co to malować na murach.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat