To są efekty nagonki medialnej i środowisk lgbt na kościół i księży
Nie mierzcie wszystkich tą samą miarką. To jest na prawdę solidny człowiek i ksiądz z powołania. Jest post. Dajcie spokój z glupawymi komentarzami, bo są krzywdzące dla tego człowieka.
Ciekawe czy w przypadku pobicia bezrobotnego operatora łopaty też byłby taki szum.
Idąc tokiem rozumowania głosicieli prawd objawionych, nie popełniono przestępstwa, gdyż taka była wola boska.
Ciekawe czy w przypadku pobicia bezrobotnego operatora łopaty też byłby taki szum.
Idąc tokiem rozumowania głosicieli prawd objawionych, nie popełniono przestępstwa, gdyż taka była wola boska.
To jest efekt nagonki na kościół i księży. Jakby w innych zawodach sami święci pracowali. Problem pedofilii wcale nie jest największy w kościele, jak to media przekazują. Wśród lekarzy, nauczycieli, murarzy jest nawet większy odsetek tych co krzywdzą dzieci, niż wśród księży. W kościele jest duży problem homoseksualizmu, to fakt, ale nie pedofilii. Tylko te przypadki ostatnio zostały bardzo nagłaśniane, po to, by ludzie odwracali się od kościoła. A po co? Po to, by znów dorwać się do koryta. Jak zwykle chodzi o kasę.
Ja byłem ministrantem 8 ksiondz zabierał mnie na lody wieczorami
A skąd to portal już wie, że 47-latek jest sprawcą? Został zatrzymany dobrze założenia wyjaśnień.
Z tego co słychać to ksiadz chciał wywalić kościelnego z mieszkania to chłop się wkurzył
Ksiądz zmarł: https://wiadomosci.wp.pl/ks-adam-myszkowski-nie-zyje-na-poczatku-marca-zostal-pobity-6619049810008704a
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!