Bardzo dobrze tym głupim, naiwnym ludziom, którzy tam płacili rachunki.Teraz pieniazki swoje odzyskacie dopiero po procesie z powództwa cywilnego!!!
Tyle się slyszalo o "Grosikach" a te pseudo punkty kasowe wszystkie tak robia.Od niejednej osoby slyszalam,ze wplacilem,wplacilam i pieniazkow na koncie odbiorcy nie było...
Nie wszystkich stać na przelewy w bankach i nie każda starsza osoba ma dostępu do internetu, żeby robić przelewy online.
Predator jest jeszcze cos takiego jak poczta..oj sorry,zapomnialam ze mocherom nie chce sie stac w kolejce...no coz,no coz,no coz..za glupote trzeba placic.Brawo mocherki!!!!!!
nic dobrego o niej nie słyszałam bezczelna i arogancka dobrze że zamknęli ten punkt brawo
cóż jakoś to nie dziwi i pewnie nikt nie zliczy ilości przekrętów robionych przez Polaków, kiedy za 8 godzin "ciorania ryjem w błocie" się dostaje przy dobrych wiatrach umowę o prace(marzenie setek tysięcy Polaków) i 1350 zł do reki z czego 1000 zł to opłaty i rachunki, ale w reklamie nowy smartfon dobrej marki już od jedynie 3799 zł kurrrrrrr...wa, w jakich realiach my ludzie żyjemy, nie ma się co dziwić że swój swojego okrada i większość Rodaków z kredytem w kieszeni.
Wystarczy w banku zlecic przelew-ot caly problem.W większości banków przelewy sa darmowe!
taka dama jestem ciekawa czy będzie miała odwagę spojrzeć mi w twarz i przeprosić za ubliżenia bo twierdziła,że ja jakaś nienormalna jestem bo domagam się wyjaśnień co ona robi z tymi pieniędzmi a ona do tego stopnia bezczelnie kłamała,że to winni są odbiorcy,którzy gubią faktury a pieniądze wpłacane przez klientów wracają do niej ona musi robić korekty i ponownie je wysyłać tak kłamała oszustka.
Oj glupota ludzka nie zna granic.Jest podejrzana...wszystko jest w toku wyjasniania z tego co zrnozumialem! Moim zdaniem to niezly przekret firmy macierzystej jak to juz nie raz sie slyszalo o podobnych przypadkach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!