metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Łazik ~Łazik (Gość)08.11.2023 07:47

To ja z tych atrakcji wybieram,, pomaszerują". Śpiewać mogę, ale nie radzę słuchać. Biegał nie będę, bo nie lubię się męczyć. Dodatkowo piwo mi się burzy w brzuchu od wstrząsów.

20

ile Polski w Polsce ~ile Polski w Polsce (Gość)07.11.2023 21:35

W państwach zachodnich nie trzeba indoktrynować dzieci i dorosłych bo poziom i jakość życia jest na takim poziomie, że dzieci, ale też dorośli przywiązani są do swojego kraju z powodu dobrobytu, spokoju, pokoju i możliwościom jakie dają im te kraje. U nas w kraju biednym, pozbawionym własności wtłaczają ludziom do głowy rzeczy często nieprawdziwe, które nie mają nic wspólnego z prawdą historyczną, a także z obecną rzeczywistością państwa kolonialnego przejętego przez obcy kapitał. Poziom ogłupiania jest tak wielki, że ostatnio otrzymałem pytanie od niby inteligentnej osoby czy nie boisz się jeździć na zachód jak tam takie straszne rzeczy dzieją się na ulicach ? Nie dajcie sobie młodzi wtłaczać fałszywego patriotyzmu bo wszyscy skończymy jak ci na Ukrainie.

34

Rafał z Nadajewa ~Rafał z Nadajewa (Gość)07.11.2023 12:35

Znów wykorzystywanie dzieci i młodzieży do polityki.
Wstyd.

68

Ar2r ~Ar2r (Gość)10.11.2023 13:26

co za naród - Polak z Polakiem pokłóci się nawet o to, jak należy świętować - cycki opadają....

30

goœć_gość ~goœć_gość (Gość)07.11.2023 23:47

program obchodów bardzo bogaty, aż zdębieć można, czyżby funduszy brakło ?

40

nadęty ~nadęty (Gość)11.11.2023 01:44

Wystąpi Gumolin U orkiestra ze słynnym prezesem. Golec U orkiestra to przy niej wysiada. Będą kotyliony i balony, a na koniec darmowe ciastko z dziurką.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat