Dlaczego mnie to nie dziwi-dajta im większe zasiłki z mopr-u żeby mogli więcej chlać.Zasada powinna być taka:idzie lump po zasiłek-dmucha w alkomat,wykazuje spożycie -wypad dożywotnio!!!Ale niestety damy z mopr-u dla świętego spokoju wypłacają tym pasożytom pieniądze nie bacząc na to że 95% "petentów" ledwo trzyma się na nogach-"bo im się należy"-g.ó.w.n.o wam się chwasty należy!!!My ludzie pracujący nie chcemy utrzymywać lumpów i ździr zachodzących w ciąże "co rok to Prorok"---do roboty albo wypad !!!tak samo 500+ --- teraz się będą kopulować jak komary-ja bym wam śmieciarze nie dał nawet 50 groszy
Osiedle Sadowa II jako osiedle dla średnio-zamożnych ludzi z wybudowanymi domami w latach 80 bądź szeregowcami.A po środku osiedla,dwa socjalne bloki,zbiorowisko melin,nierobów pijących od samego rana i banda smarkaczy drżąca się do późnych godzin wieczornych.Policja jest tu wzywana min.2 razy w tygodniu.Teraz pobity na śmierć został mieszkaniec slamsów,kto będzie następny ? 8-letnie dziecko z lodami w reklamówce ?
do 10 lat??? to jakis dowcip. i dlaczego znowu słyszymy o alkoholu,. a nie o marihuanie jako środku spożywającym. po marihuanie nigdy by do tego nie doszło.
Dajcie mi ich to Dożywocie śmiertelne w 5 min dostaną dziady jeba..........!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!