należy rozwiązać problem biegaczy-niewolników, którzy biegają dla swoich właścicieli. Przywożeni są z Afryki, zamyka się ich w prywatnych obozach niewolników i każe biegać we wszystkich imprezach dla zysku właścicieli. Oni sami dostają tylko marne jedzenie.
na biegach zjadłem żęby do szkoły do wioski się biegało a było 40km
Brawo dla wszystkich uczestników. Każdy z Was jest zwycięzcą. Bola rasistowskie komentarze o czarnoskórych biegaczach... jeśli ktoś ma talent to czemu nie może go wykorzystać? To piękne, ze ludzie kochający to co robią. W dodatku afrykańscy biegacze najczęściej utrzymują swoje rodziny w Afryce z tych nagród, przecież ich nie przepijają... To co zrobią z nagrodą zależy tylko od nich. Mam nadzieję, że milo będą wspominać wizytę w naszym mieście
Bez sensu maraton. Lepiej odrazu wygrana przelac do Afryki na glodujace dzieci. Zaoszczędzimy na posrednikach i na kosztach organizacjo biegow
W regulaminie zmienić ze to mistrzostwa piotrkowa i udzial tylko dla zawodnikow z piotrkiwa posiadajacych polskie obywatelstwo i problem rozwiązany
"biznes na Kenijczyka" wpiszcie sobie takie hasło w google przeczytajcie jak działa mafia biegowa
Dlatego nie biegałem - mam gdzieś taką imprezę na której wystawiani są zawodowcy jak konie na gonitwie.
czarnoskórzy biegacze napewno swoje nagrody przeznaczą na cele charytatywne, bo biegają tylko rekreacyjnie i dla zdrowia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!