Karlin należy do gminy Moszczenica...
To żaden wyczyn? Policjanci dlatego mają takie przywileje by na służbie byli przez całe życie.
Dziś próbuje im się to odebrać. Z policjanta zrobiono urzędnika przykutego papierami do biurka. A wejdziecie na Wiejską i postawcie się bo politykierzy zrobili z Was pośmiewisko. Oni też służbę mają. Pogrzeb Kiszczaka w wielkiej tajemnicy w sobotę na cmentarzu prawosławnym na warszawskiej Woli. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Czy to pisała jakaś pseudo-dziennikarka z "Polski Dziennika Łódzkiego"?
We wszystkich 4 ww. przypadkach spacja po łączniku (dywizie) jest zbędna.
Dziękujemy za czujność i przepraszamy za zaistniałe błędy, które zostały niezwłocznie poprawione.
Sklave ty miernoto idź, poznaj realia tej pracy i jak to nazywasz "przywileje". Ciekawe ile byś wytrzymał :)
Tak sie zastanawiam skąd czerpiecie info do artykułów bo z tego co wiem to kierowca opla juz dawno wyszedł i nic mu takiego nie grozi...
biedny ten zapracowany policjant nie wiem kto tam redaguje i pisze to wszystko ale jest żal czasami to wszystko czytać
Jakby postąpił tak zwykły obywatel , to później by się tłumaczył za naruszenie nietykalności osobistej itd.. A tak koledzy pomogli małżeństwu policyjnemu , ciekaw jestem czy innym obywatelom tak szybko pomagają ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!