Ale przecież policjanci którzy odbierają telefon 997 to i tak go nie odbierają. Dzwoniłem do nich w sumie trzy razy i odebrali dopiero za którymś razie i to po kilkunastu sygnałach.
Normalnie powaliło mnie to zupełnie. Dać np. 15000zł to wtedy zrozumieją.
Ale jaja większe jak strusie.Przecież tego telefonu nie trzeba blokować.Spróbujcie sie dodzwonić na ten numer.Jak nie zajęty to nikt nie odbiera.Apo drugie to nie ta technika i nie te czasy kiedy można blokowac numer alarmowy.Bzduuurrra!
Jak to - "nawet"? Jakie nawet?! Co nawet? Grzywna nawet do 1500 złotych?! Do 1500 zł? Nie 150.000 tysięcy?!
Toż ja nie wiedziałem, że za taki marny szmal można się nieźle zabawić! To ja zaraz wykładam na stół te głupie 15 stów i hajda! Na 997 dzwonię! Nawet całą noc kręcę! I na 998 także! To dopiero 3000 zł. A przecież mam do wydania 4500 zł! To ja sobie jeszcze pod 999 powydzwaniam!
Sorry bardzo (tak się teraz - słyszę - mówi, to modne jest, sorry bardzo), no więc sorry bardzo, a jeżeli bym się tak zasadził jeszcze na 112 (jak się bawić, to się bawić!), to też taksa 1500 zł obowiązuje, czy wedle innej taryfy liczony będę?
Sorry wielkie, a czy może jakaś ulga jest? W końcu cztery końcówki telefoniczne do zabawy angażuję! Czy jest możliwość negocjacji wysokości grzywien przy takiej zbiorczej orgietce?
----------
Ja bym się może i nawet z tych 1500 tak nie podśmiewał, ale... BATÓW na D.U.P.Ę!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!