Fascynujące. Myślę, że więcej osób straciło zęby od cukru. Zakazać słodyczy!
fascynujące. a wiecie że nigdy nie słyszałem by do takich akcji dochodziło po marihuanie. żadnych wypadków, morderstw kradzieży, pobić itp. mowie o normalnych palaczach , nie o jakies wojnach dilerów i idiotów dla których liczy się tylko brak mózgu i kasa.
Czyli wyrżnęła ryjem o ścianę. Na szczęście żyje; wszak mogła odwalić kitę... ;)
a ja słyszałem o wielu wypadkach drogowych spowodowanych przez ĆPUNÓW po maryśce w których ludzie stracili zdrowie albo życie!
jak bys chcial wiedziec ech to po marysce czlowiek lepiej skupia sie na jezdzie i jezdzi sie bezpieczniej nie paliles nie wiesz to nie pisz głupot.szkoda mi takich ludzi co nie wiedzą a piszą glupoty haha bo gazeta napisala lub telewizja pokazala sprobuj zobacz i wtedy oceniaj. alkohol tez legalny co diennie jest po kilkaset wypadkow dziennie a ty podniecasz sie tym ze raz na ruski rok ktos spowodowal wypadek i byl pod wplywem konopii.czemu nie piszesz ile osob umiera z powodu picia alkoholu tylko konopi sie czepiles a od tego nie umarl nikt (no chyba ze w wypadku)ale czy ktos zachorowal przez konopie???
w Piotrkowie koles maluchem w slupa wjechal (na szczescie tylko w słupa)3,5promila. setki wypadkow jest po alkoholu i jakos Rząd sobie nie robi z tego sensacji
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!