metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
janusz ~janusz (Gość)26.04.2014 09:17

tytuł jak z onetu :)

121

ddd ~ddd (Gość)26.04.2014 10:28

Fascynujące. Myślę, że więcej osób straciło zęby od cukru. Zakazać słodyczy!

55

ew ~ew (Gość)26.04.2014 11:52

fascynujące. a wiecie że nigdy nie słyszałem by do takich akcji dochodziło po marihuanie. żadnych wypadków, morderstw kradzieży, pobić itp. mowie o normalnych palaczach , nie o jakies wojnach dilerów i idiotów dla których liczy się tylko brak mózgu i kasa.

36

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)26.04.2014 20:02

Cytuję:
a dla jednej z tych dziewcząt zakończyło się to dość nieprzyjemnie, ponieważ pod działaniem tego środka odurzającego pomyliła wejście ze ścianą, a to skończyło się ubytkami w uzębieniu – opowiada Piotr Kita.

Czyli wyrżnęła ryjem o ścianę. Na szczęście żyje; wszak mogła odwalić kitę... ;)

50

ech ~ech (Gość)26.04.2014 20:43

"ddd" napisał(a):
a wiecie że nigdy nie słyszałem by do takich akcji dochodziło po marihuanie

a ja słyszałem o wielu wypadkach drogowych spowodowanych przez ĆPUNÓW po maryśce w których ludzie stracili zdrowie albo życie!

62

andrzejek2213 ~andrzejek2213 (Gość)27.04.2014 09:44

jak bys chcial wiedziec ech to po marysce czlowiek lepiej skupia sie na jezdzie i jezdzi sie bezpieczniej nie paliles nie wiesz to nie pisz głupot.szkoda mi takich ludzi co nie wiedzą a piszą glupoty haha bo gazeta napisala lub telewizja pokazala sprobuj zobacz i wtedy oceniaj. alkohol tez legalny co diennie jest po kilkaset wypadkow dziennie a ty podniecasz sie tym ze raz na ruski rok ktos spowodowal wypadek i byl pod wplywem konopii.czemu nie piszesz ile osob umiera z powodu picia alkoholu tylko konopi sie czepiles a od tego nie umarl nikt (no chyba ze w wypadku)ale czy ktos zachorowal przez konopie???

22

adassdc ~adassdc (Gość)27.04.2014 10:06

w Piotrkowie koles maluchem w slupa wjechal (na szczescie tylko w słupa)3,5promila. setki wypadkow jest po alkoholu i jakos Rząd sobie nie robi z tego sensacji

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat