dobry link..SROKA! Gwalty na zlecenie bez zlecenia zreszta tez,amfetamina,produkcja,dystrybukcja,masturbacja.....haha
W sieradzu na pasach kobitkę zabił.Robił z siebie bóg wie kogo a wyszło szydło z worka kto go zna wie że to pozorant oczywiście o srace piszę;)
Dziękuję, Piotrkowianinie. Moderację zrozumiałam i przyjęłam; jeszcze raz - dzięki.
Srokiszcze to juz sie samo rozpie....o w sieradzu podobno , no ale za takie sprawowanie ladne dla organow scigania moze i faktycznie niedługo wyjdzie za dobre sprawowanie i podpierda....
Sraczka ponoc dostal smieszny wyrok za tą kobite.obilo mi sie o uszy ze tylko póltorej roku,k***rwa,moj kumpel za alimenty wiecej dostał i gdzie tu sprawiedliwosc? tylko patrzec jak sie znowu bedzie woził..
A jak ten sroka był na wolności to też żeście mu tak po rajtkach jechali czy było tak , sroczka to , sroczka tamto i bez wazeliny w d...ko włazili ? Szmondaki .
Frajer powinien siedzieć tam, gdzie lubią frajerów.
Podałam kiedyś rękę cwelowi, inicjały: A.I. Adoptowany, jego właściwe imię to"Paweł".
Miał się opiekować dziewczyną z synem, kiedy mąż poszedł siedzieć. Dziewczynę rżnął, jak się patrzy. Wszyscy poszli oprócz niego. Mnie nazywając "siostrą", okradł.
Wydłubywał sobie w mojej kuchni cwelówę spod oka.
Gdzie jest teraz? Nie wiem, mam nadzieję, że we frajerni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!