Frajer powinien siedzieć tam, gdzie lubią frajerów.
Podałam kiedyś rękę cwelowi, inicjały: A.I. Adoptowany, jego właściwe imię to"Paweł".
Miał się opiekować dziewczyną z synem, kiedy mąż poszedł siedzieć. Dziewczynę rżnął, jak się patrzy. Wszyscy poszli oprócz niego. Mnie nazywając "siostrą", okradł.
Wydłubywał sobie w mojej kuchni cwelówę spod oka.
Gdzie jest teraz? Nie wiem, mam nadzieję, że we frajerni.
A jak ten sroka był na wolności to też żeście mu tak po rajtkach jechali czy było tak , sroczka to , sroczka tamto i bez wazeliny w d...ko włazili ? Szmondaki .
Sraczka ponoc dostal smieszny wyrok za tą kobite.obilo mi sie o uszy ze tylko póltorej roku,k***rwa,moj kumpel za alimenty wiecej dostał i gdzie tu sprawiedliwosc? tylko patrzec jak sie znowu bedzie woził..
Srokiszcze to juz sie samo rozpie....o w sieradzu podobno , no ale za takie sprawowanie ladne dla organow scigania moze i faktycznie niedługo wyjdzie za dobre sprawowanie i podpierda....
Dziękuję, Piotrkowianinie. Moderację zrozumiałam i przyjęłam; jeszcze raz - dzięki.
W sieradzu na pasach kobitkę zabił.Robił z siebie bóg wie kogo a wyszło szydło z worka kto go zna wie że to pozorant oczywiście o srace piszę;)
dobry link..SROKA! Gwalty na zlecenie bez zlecenia zreszta tez,amfetamina,produkcja,dystrybukcja,masturbacja.....haha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!