yhy na zakupy nie będziesz jeździł tylko po pensje bo w fparku to pewnie kokosów nie zarobisz hahaha
Żeby wydawać pieniądze najpierw trzeba je zarobić. A gdzie w Piotrkowie można zarobić? Na kasie w markecie? Bo innych pracodawców nie widzę. Należy postawić na produkcję, na tworzenie prawdziwych miejsc pracy. Ale nikt tego nie potrafi pojąć, a to przykre.
No i bardzo dobrze piotrków już nie bedzie taki zacofany i będzie miał więcej niż 1 kino!!!!
po co ludziom markowe sklepy skoro nie maja fabryk czy hut czy jakichś centr finansowych chociaż by w nich zarobić na zakupy?
Marek lepsze markowe sklepy niż tomkowe czy wojtkowe. Więc nie narzekaj.
Już nie mogę się doczekać otwarcia !!!! Wreszcie nie trzeba będzie jeździć do tej zapyziałej Łodzi żeby odwiedzić markowe sklepy ;-)
Mieszkam w pobliżu, ale nic to mnie nie obchodzi: ani tam nie będę chodził na zakupy, bo mnie nie "krecą" takie cuda, moim zdanie to strata czasu, ani nie mam zamiaru tam składać CV i starać się o pracę, czego zresztą nikomu nie życzę, bo zapewne nie będą to atrakcyjne miejsca pracy...
jan masz rację atrakcyjnie to tylko zapowiedzi wyglądają. Lepiej niech urzędasy wydają (zaczną) wydawać zgody na budowę firm produkcyjnych, przemysłowych, tak by ludzie mogli iść zarobić i przeżyć, a nie robią komunistyczną zasłonę na oczy, że będzie pięknie. Dajcie prace, a nie cuda wianki. Daliście już nam obozy pracy, więc teraz może prace na wczasach lżejszą i dobrze płatną? Może jakieś formy hi-tech?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!