Kobiety masowo rezygnują z pracy A bezrobocie maleje ? Cud PO. kto normalny kto zarabia np 2500 pójdzie na bezrobocie za 500 zł? Chyba tylko Ci z Nowoczerskiej.
Minie PIS uświadomił że mam tylko jedno dziecko ale jeśli mnie pamięć nie myli to urodziłam dwoje dzieci i je cały czas wychowuje mimo że jedno jest pełnoletnie.
Szara strefa zatrudnia kobiety w butikach,na bazarach,w salonikach prasowych,jak również w galerii.Umożliwić legalne zatrudnienie kobiet na niepełnym etacie przy minimalnych symbolicznych składkach ubezpieczeniowych.Zginie szara strefa.
Zamiast zabierać i potem oddawć może lepiej poprostu zlikwidować podatek dochodowy?
Czepiacie się 500+ -to i tak głodowy dodatek .W innych krajach Unii dają dużo wyższe zasiłki dla rodzin i nikt nie narzeka jak POLACY. Chociaż nie mam dzieci na utrzymaniu to uważam że zasiłek rodzinny i 500+ to stanowczo za mało. Normalni ludzie którzy mają dzieci nie przepuszczą na darmo tych głodowych zasiłków tylko inwestują w dzieci.
Jak słyszę w radju panią Radziszewska to już tego Piotrkowa mam dosyć to podjudzanie wstyd była pani doktor i tak się zachowuje wstyd Wielki niech się weźmie do roboty
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!