Ja tam po latach pamiętam P. Bogusławską z dawnej SP 18. Byłem niezłym ananasem i miałem problemy z ortografią. Teraz nazywa się to dysortografia. Jako jedyna to zauważyła, że robię błędy, ale w zamian tego nieźle opisuję lektury. Stawiała mi dwa stopnie. Z tych stopni zawsze wychodziła dobra ocena. To ona zapaliła mnie do czytania. Ot tak mi się przypomniało. I sorry za błędy :)
14 X to Dzień Edukacji Narodowej - święto całej społeczności szkolnej a nie Dzień Nauczyciela jak pan sugeruje w tytule.
Andrzej Czerwiński (ps. Czerwi) z III LO - osobowość nie do zapomnienia.
pani Jadwiga Jaszkowska z Gimnazjum nr. 5. Lekcje z tą nauczycielką są najlepsze 😂😂😂
Małgorzata Kędzierska ze szkoły podstawowej w Gomulinie. Super nauczyciel z wynikami
Ś.P Jan Trzaska fizyk-wspaniały nauczyciel,cudowny,ciepły człowiek, doskonały fachowiec.Zawsze z wielkim szacunkiem odnosił się do uczniów i świetnie potrafił przekazać wiedzę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!