metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sportowiec? ~sportowiec? (Gość)08.02.2016 09:09

Dla mnie to super ściema gościu ma 2% poparcia i wygrywa plebiscyt jednym słowem wszystko ustawione. Lobby zapaśnicze króluje. Zenada

25

97-??? ~97-??? (Gość)08.02.2016 10:46

Po obejrzeniu galerii z fotkami odnoszę wrażenie że była to impreza do lansu dla lokalnych polityków a sportowcy byli tylko na dokładkę.Te nieszczęsne krawaty a właściwie ich brak ,panowie zakładajcie krawaty !

33

maniek ~maniek (Gość)06.02.2016 15:24

Jak usłyszałem że Krasoń domaga się stypendium sportowego to śmiech mnie ogarnął...to co on robi to amatorka a stypendium dostają zawodowcy sportów olimpijskich!!!Wbij to sobie dołba kolego!!!

712

Lewicowe Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ~Lewicowe Towarzystwo Wzajemnej Adoracji (Gość)13.02.2016 13:41

pozdrawiam swoich

11

polo ~polo (Gość)14.02.2016 11:43

Trzeba przyznać...sportowców mamy światowych:-)

20

stojacy z boku. ~stojacy z boku. (Gość)09.02.2016 22:14

Spoko Zaplacili i sie bawili.A DZIEWCZYNY Z AKS-U KLUBOWE MISTRZYNIE POLSKI..NA KADRĘ REPREZENTACJI NARODOWEJ JADA ZA SWOJE...BO KLUB KASY NIE MA...O CO TU CHODZI...PANIE I PANOWIE VIPOWIE.

51

Kibiccc ~Kibiccc (Gość)06.02.2016 16:07

Witam, nie wiem czy to prawda ale podobno to byka impreza dla VIP- ów... Sportowcy którzy powinni być gośćmi honorowymi wyszli jako pierwsi.. A elita bawiła się dalej.. A świadczy też o tym to ze sportowcy nie mogli przyjść z osobami towarzyszącymi.. Wiec z kim mieli się bawić.
Nie to co elita..Pozdrowienia dla organizatorów.

210

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)06.02.2016 01:23

Cytuję:
9. Jakub Deląg (Nordic Walking - PKB Endorfina)

Nie miałem nawet pojęcia, że w tej dyscyplinie organizuje się zawody. Myślałem, że to tylko taka osobliwa forma rekreacji. Niczego nie umniejszam wyróżnionemu - ot, po prostu zaskoczony jestem.

150

obiektywny piotrkowianin ~obiektywny piotrkowianin (Gość)08.02.2016 14:46

Z pierwszą piątką plebiscytu jak najbardziej się zgadzam,wyróżnienia też ale dodałbym jeszcze do tej stawki piłkarza czwartoligowej polonii Sergio Batate lub Filipa Błażejewskiego.W końcu to czolowka 4 ligi. Pozdrawiam wszystkich kibiców piłkarskich.

13

Jel ~Jel (Gość)06.02.2016 14:11

Przepraszam a Kamil Majchrzak to przypadkiem nie jest z Piotrkowa?

84

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat