Z pierwszą piątką plebiscytu jak najbardziej się zgadzam,wyróżnienia też ale dodałbym jeszcze do tej stawki piłkarza czwartoligowej polonii Sergio Batate lub Filipa Błażejewskiego.W końcu to czolowka 4 ligi. Pozdrawiam wszystkich kibiców piłkarskich.
Nie miałem nawet pojęcia, że w tej dyscyplinie organizuje się zawody. Myślałem, że to tylko taka osobliwa forma rekreacji. Niczego nie umniejszam wyróżnionemu - ot, po prostu zaskoczony jestem.
Witam, nie wiem czy to prawda ale podobno to byka impreza dla VIP- ów... Sportowcy którzy powinni być gośćmi honorowymi wyszli jako pierwsi.. A elita bawiła się dalej.. A świadczy też o tym to ze sportowcy nie mogli przyjść z osobami towarzyszącymi.. Wiec z kim mieli się bawić.
Nie to co elita..Pozdrowienia dla organizatorów.
Spoko Zaplacili i sie bawili.A DZIEWCZYNY Z AKS-U KLUBOWE MISTRZYNIE POLSKI..NA KADRĘ REPREZENTACJI NARODOWEJ JADA ZA SWOJE...BO KLUB KASY NIE MA...O CO TU CHODZI...PANIE I PANOWIE VIPOWIE.
Jak usłyszałem że Krasoń domaga się stypendium sportowego to śmiech mnie ogarnął...to co on robi to amatorka a stypendium dostają zawodowcy sportów olimpijskich!!!Wbij to sobie dołba kolego!!!
Po obejrzeniu galerii z fotkami odnoszę wrażenie że była to impreza do lansu dla lokalnych polityków a sportowcy byli tylko na dokładkę.Te nieszczęsne krawaty a właściwie ich brak ,panowie zakładajcie krawaty !
Dla mnie to super ściema gościu ma 2% poparcia i wygrywa plebiscyt jednym słowem wszystko ustawione. Lobby zapaśnicze króluje. Zenada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!