metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jel ~Jel (Gość)06.02.2016 14:11

Przepraszam a Kamil Majchrzak to przypadkiem nie jest z Piotrkowa?

84

obiektywny piotrkowianin ~obiektywny piotrkowianin (Gość)08.02.2016 14:46

Z pierwszą piątką plebiscytu jak najbardziej się zgadzam,wyróżnienia też ale dodałbym jeszcze do tej stawki piłkarza czwartoligowej polonii Sergio Batate lub Filipa Błażejewskiego.W końcu to czolowka 4 ligi. Pozdrawiam wszystkich kibiców piłkarskich.

13

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)06.02.2016 01:23

Cytuję:
9. Jakub Deląg (Nordic Walking - PKB Endorfina)

Nie miałem nawet pojęcia, że w tej dyscyplinie organizuje się zawody. Myślałem, że to tylko taka osobliwa forma rekreacji. Niczego nie umniejszam wyróżnionemu - ot, po prostu zaskoczony jestem.

150

Kibiccc ~Kibiccc (Gość)06.02.2016 16:07

Witam, nie wiem czy to prawda ale podobno to byka impreza dla VIP- ów... Sportowcy którzy powinni być gośćmi honorowymi wyszli jako pierwsi.. A elita bawiła się dalej.. A świadczy też o tym to ze sportowcy nie mogli przyjść z osobami towarzyszącymi.. Wiec z kim mieli się bawić.
Nie to co elita..Pozdrowienia dla organizatorów.

210

stojacy z boku. ~stojacy z boku. (Gość)09.02.2016 22:14

Spoko Zaplacili i sie bawili.A DZIEWCZYNY Z AKS-U KLUBOWE MISTRZYNIE POLSKI..NA KADRĘ REPREZENTACJI NARODOWEJ JADA ZA SWOJE...BO KLUB KASY NIE MA...O CO TU CHODZI...PANIE I PANOWIE VIPOWIE.

51

polo ~polo (Gość)14.02.2016 11:43

Trzeba przyznać...sportowców mamy światowych:-)

20

Lewicowe Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ~Lewicowe Towarzystwo Wzajemnej Adoracji (Gość)13.02.2016 13:41

pozdrawiam swoich

11

maniek ~maniek (Gość)06.02.2016 15:24

Jak usłyszałem że Krasoń domaga się stypendium sportowego to śmiech mnie ogarnął...to co on robi to amatorka a stypendium dostają zawodowcy sportów olimpijskich!!!Wbij to sobie dołba kolego!!!

712

97-??? ~97-??? (Gość)08.02.2016 10:46

Po obejrzeniu galerii z fotkami odnoszę wrażenie że była to impreza do lansu dla lokalnych polityków a sportowcy byli tylko na dokładkę.Te nieszczęsne krawaty a właściwie ich brak ,panowie zakładajcie krawaty !

33

sportowiec? ~sportowiec? (Gość)08.02.2016 09:09

Dla mnie to super ściema gościu ma 2% poparcia i wygrywa plebiscyt jednym słowem wszystko ustawione. Lobby zapaśnicze króluje. Zenada

25

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat