metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)10.08.2020 22:11

O niewolnicy ciekawe jak będziecie dorabiać bo przecież z pensji na życie nie starczy

34

gość ~gość (Gość)11.08.2020 16:05

Ja tam wole papirkim płacić.A nie znamieniem szatana

20

~PT ~~PT (Gość)11.08.2020 09:58

Zapomniał Pan dyrektor że teraz trzeba będzie osobiście udać się do banku (?) i zaktualizować dane w związku z przeciwdziałaniem prania brudnych pieniędzy. Bo przecież w Polsce to tylko złodziej pracuje za 6 tys.

40

Taaa ~Taaa (Gość)11.08.2020 09:53

Płacimy kartą Pekao 5 zł a terminal wola pin. Place karta konkurencji i takich bolączek nie ma. Oj Pekao.

20

Kazik ~Kazik (Gość)11.08.2020 07:34

Czyli debili coraz więcej . Ja podam tylko jeden przykład jestem z kolegą on bierze kasę z bankomatu wszystko pięknie oddało kartę wydruk tylko gotówki brak. Całe szczęście ,że to jest w budynku banku jest kamerka na bankomat i po pół godzinie kasa zostaje przywrócona na konto a co by było jak by kamery nie było chodził by kolega i wątpie czy by kasę mu oddali. Dlatego ja konta nie mam i żadnych kart

42

nnn. ~nnn. (Gość)11.08.2020 06:47

Jedna "mała" awaria albo panika na rynku związana z jakąś plotką spowoduje ,że gotówka wróci na swoje miejsce. Ćwiczyliśmy to już wiele razy w Polsce i poza nią. A nawet wymianę "bezgotówkową" tzn. towar za towar.

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat