metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kreon ~Kreon (Gość)24.02.2014 00:54

Kto dzisiaj ma telefon stacjonarny?
Ja nie znam nikogo z bliskich ani znajomych oprócz tych mających firmowe numery stacjonarne.
Każdy dziś korzysta z tel. komórkowego, a z niego albo nie da się zadzwonić na infolinię lub płaci się za to drożej niż na pozostałe numery (zależy to od operatora).
Komu więc ta infolinia jest potrzebna?
Czy Pan "społecznik" nie widzi większych problemów tylko pierdołami się zajmuje?

22

społecznik ~społecznik (Gość)24.02.2014 15:11

"Kreon" napisał(a):
Kto dzisiaj ma telefon stacjonarny?
Ja nie znam nikogo z bliskich ani znajomych oprócz tych mających firmowe numery stacjonarne.
Każdy dziś korzysta z tel. komórkowego, a z niego albo nie da się zadzwonić na infolinię lub płaci się za to drożej niż na pozostałe numery (zależy to od operatora).
Komu więc ta infolinia jest potrzebna?
Czy Pan "społecznik" nie widzi większych problemów tylko pierdołami się zajmuje?

800 241 251 to bezpłatny numer telefonu do Urzędu Miasta na infolinię. Jest jeszcze jeden do Urzędu Miasta (44) 732 77 01 jest to numer do informacji. Z żadnego z tych numerów nie zostaniesz przekierowany ani połączony z Zarządem Dróg i Komunikacji dawn. MZDiK. I tam należy zgłaszać wszelkie zauważone uszkodzenia jezdni, chodników itp. sprawy dot. dróg w naszym mieście. Możesz też zadzwonić przez pośrednika tj. do dyżurnego straży miejskiej i on oddzwoni dalej. Czy to ma sens? Ja prosząc prezydenta miasta o bezpłatny dodatkowy numer na infolinię do zgłaszania takich jak wyżej spraw przez mieszkańców bowiem mam doświadczenie że mimo iż straż miejska dzwoni do ZDiUM na moje zgłoszenie, to na usunięcie usterki czekałem 1 albo 2 lata. A w niektórych przypadkach czekam do tej pory. Wiceprezydent Miasta Adam Karzewnik zadrwił ze mnie pisząc, ze już taki bezpłatny numer jest i nie ma potrzeby uruchamiać drugiego. Jest to wierutne kłamstwo bowiem pracownicy biura mieszkańców którzy odbierają telefony z infolinii i na informację, nie maja technicznej możliwości połączenia nas ze ZDiUM, MOPR, MZGK, MOK, MZK i innymi jednostkami budżetowymi urzędu miasta. Czy teraz rozumiesz?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat