Panowie z piotrkowskiej platformy chwalą sie, że udało im się w ostatniej kadencji skłucić PIS z Prawicą Razem. Teraz przed wyborami zależy im i czynią starania, by kosciół skłucić z panem Chojniakiem. Panowie. Panie Misztela, czy na tym ma polegać praca dla dobra Piotrkowa?
Widać tak.Cała władza dla Policji Obywatelskiej!!!
Serio? A masz jakieś zdjęcia? Bo wg mnie nic się nie zmieniła - pomyliłeś ul. Rwańską z Rycerską.
Najpierw zastanówcie się co piszecie,a potem do dzieła.Rozumiem że dzisiaj dzień targowy,piątek,no ..ale bez przesady!!
Inteligencja nie wszystkim jest dana,to pewne,i niech tak zostanie.W internecie ,niestety,co niektórzy odkrywają swoje drugie Ja. Ułomne Ja!
aleś urwał były mieszkańcu ulicy Rwańskiej, może 60 lat temu ta uliczka inaczej wyglądała? w ostatnich 4 latach zmieniła się nie do poznania:)a co dopiero ta sprzed 60lat
Gdyby odrobina przyzwoitości panie i panowie, to wypadałoby się wypisać z tej aferalnej struktury a nie chodzić po mieście z podniesionym czołem a jeszcze kandydować. Ta wasza ekipa warszawska nie tylko nie tylko hazardem się ubabrała ale teraz jeszcze dopalaczami. Kto ma interes, żeby to kryć? Postawią potem znowu jakiegoś Sekułę na czele ustawionej komisji która znowu będzie miała za zadanie niczego nie wyjaśnić. Nie mówiąc już o hucpie z katastrofą 10.04. A te dopalacze komuś u was tam bardzo pasują, że się nie robi kompletnie nic, choć można i trzeba. HAŃBA!
I znowu w moherowym stylu pełnym pomówień i nienawiści.Co ci ludzie mają wspólnego z katastrofą z hazardem.Należy rozsądnie i merytorycznie podchodzić do kandydatów aby nie dopuścić do Rady Miasta kompletnie nienadających się ludzi właśnie takich, którzy przez 4 lata milczeli i niestety reprezentowali PIS i Prawicę Razem.
Polacy to faktycznie zaściankowy naród.A tacy Czesi? Nie dość że zrobili porządek z narkotykami to i do tego wzięli się jeszcze za prostytucję!!! I tak trzymać!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A afroamerykanina to nie ma jakiegoś? W sam raz na "number one".Piotrków zyskałby sławę i estymę.A może ktoś z wyznania mojżeszowego tchnąłby w ten grób/sorry-gród/,trochę życia.Przed wojną było to miasto wielowyznaniowe,był to tygiel wielu kultur,obyczajów,języków.Taka mieszanka,może i dzisiaj,przyniosłaby nową jakość.Bo My? Cóż. Z tym rządzeniem samymi sobą zawsze mieliśmy problemy.I nie piszę tego w aspekcie tylko Piotrkowa,ale całego Państwa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!