Pobożny był osaczony. Na pytania o zadłużenie robił wielkie oczy. Przejechali po nim wszyscy. Dziś chyba zdał sobie sprawę z tego co nawyczyniał w trakcie tej kadencji.
Budźet miasta Piotrkowa Trybunalskiego jest w bardzo złej kondycji. Należy pamiętać,że do każdej pozyskanej złootówko trzeba dołożyć ze środków własnych Piotrkowa od 0,15 do 0,50 zł. Trzeba też zapewnić płynność finansową podczas realizacji projektów tzn. często finansować projekt aby następnie ubiegać się o refundację wydatków. Za każdym razem trzeba udowodnić ze wydatkowanie pieniędzy odbywa się zgodnie z prawem i w sposób gospodarny. To dodatkowe zagrożenie dla realizowanych projektów zważywszy na jakość dotychczasowego nadzoru nad inwestycjami. Pobożny nie podoła i narazi nas na zarząd komisarychny poprzez utratę płynności finansowej miasta. No cóż.... zobaczymy czy piotrkowianie dadzą sobie szansę.
jak zostanie to bedzie miał szanse zwrocic długi...
Dziś podczas debaty prezentował się kandydat PO niejaki albo " nijaki" Pan A. Czapla, totalna klapa.
A jak ta debata wypadła?
Nijaki to był Mazue,pobożny za to nie umiał się wyplątać z długów
ja też byłem na debacie i według mnie to Czapla z Mazurem wypadli najlepiej
Wypadli i co ktoś rzucił im koło ratunkowe lub wezwał ratowników, biedaczyska garnitury mają od Armaniego i wypadli. Mogli się trzymać razem dawniej się trzymali.
Chojniak brawo, brawo. Pokazałeś klasę. Zbyt wieli brakuje pozostałym kontrkandydatom do Ciebie. Brawo Panie Chojniak.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!