Tak tak... Zwłaszcza, że się zmusza nauczycieli do korzystania z tej "platformy".
Nie napiszę, że wszystko jest złe. Jednak wiele materiałów jest na bardzo kiepskim merytorycznym poziomie. Wiele zawiera błędy techniczne. Pomysł dobry. Wykonanie jak zwykle od kilku lat "na szybko" i "do kitu". Szkoda, bo sporo kasy poszło na ten cel.
Nic nowego :(((
nie byłoby tylu wejść, gdyby nie "zachęta" (czyli zmuszanie nauczycieli)dyrektorów. Skoro wydali tyle kasy, to muszą teraz udowodnić, że jest to pożyteczne
Ubawiłem się gdy przeglądając szkolenia przykładowe pod pozycją nazwaną szumnie "Grafika komputerowa" zobaczyłem kurs obsługi Google Picasa.
Nie mówię nie, bo taki kurs może się komuś przydać, ale klasyfikować go od razu jako grafikę komputerową?
Oczywiście, jest popularna, bo nauczyciele mają obowiązek się tam logować, żeby wyrabiać statystyki.
Ja uczę w liceum i od grudnia się na nią nie logowałem. Przynajmniej uczniowie mają ulgę i nic im nie zadaję - są mi wdzięczni za to.
Ja zalogowałem się raz, żeby podwyższyć statystki i żeby sekretarz miasta mógł mówić, że zalogowało się już 12 tysięcy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!