Wystarczy już darmozjadów!
P.O. NIE NADAJE SIĘ DO RZĄDZENIA CZYMKOLWIEK! Przez lata swoich marnych rządów doprowadzili kraj do ruiny a ludzi do kresu wytrzymałości psychicznej! Na chwilę obecną nie ma nawet na kogo głosować bo obecni tam politycy nadają się jedynie do tarcia chrzanu!!!
A może szacowna pani zamiast tworzyć nowe rzesze darmozjadów, zajęła by się działalnością związaną z tą funkcją "Anna Mizgalska-Dąbrowska - prezes Polskiego Związku Emerytów, Rencistów i Inwalidów koła w Wolborzu"??? Mało roboty jest??? W wolnej chwili można "ofensywnie" pomachać widłami!
Tu ZSL vel PSLowskie gumofilce tam spółdzielnie POkracznych oszustów,dla normalnych braknie miejsca przy korycie.
To chcesz się skotniok też załapać do tego korytka, dlatego tak Ci żal:) jak jesteś ze skotnik to też zapisz się jak Twój Wójt do PO,będzie łatwiej.
Niestety nic z tego nie będzie.Jestem starej daty i brzydzę się nepotyzmem.W odróżnieniu do wielu koryciarzy i kacykoPOdobnym.A koryto kojarzy mi się z sympatycznymi zwierzątkami myślę ,że są mniej pazerne niż niektórzy koryciarze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!