trynkiewicza zdjęcia można umieścić ku przestrodze bo pewnie sz.... się zmienil
Nawet policja klamie teraz.Wiedza co to za koles jest itp....Jezeli jest wystawiony list za nim!
Z tego co wiem to kilka miesięcy kręcił się pedofil po bełchatowskich osiedlach. Więc może to ten sam. A policji niech to sprawdzi a nie czekają na pokrzywdzoną osobe z plakatu -,-
w piotrkowie na wiekszosc przystankach tez byly porozwieszane te plakaty ;) ktos sobie dobre jaja zrobil z pana na zdjeciu ;d
Nie tylko w Bełchatowie i Piotrkowie są te plakaty. W niedziele widziałem ten plakat w Łodzi na Bałutach.
Domyślcie sie że, to chodzi o Trynkiewicza. Wychodzi za miesiac przecież
To nie chodzi o Trynkiewicza. Widziałem taki plakat w Łodzi przy ul. Rzgowskiej. Ten koleś z plakatu miał chyba na imię Adam, o ile dobrze pamiętam.
U nas oficjalnie to pokazuje się wizerunek ofiar. Imię, nazwisko, zdjęcie a utajnia się dane sprawców, zwyrodnialców. Kiedyś były pręgierze dla sprawców a teraz za sprawą niektórych profesorów prawa jak pani Kwiatek tworzy się medialne pręgierze dla ofiar. Ktoś w końcu nie wytrzymał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!