Oj darmowe, darmowe. Wiesz co, byłam ostatnio w Łodzi w Manufakturze. Są place zabaw i nawet darmowe. Ale tu chyba nie am co porównywać. Kawałek kolorowej gąbki i karuzela - za pieniądze. Ja chodzę z moim dzieckiem na ten plac w FM przynajmniej raz w tygodniu, choć tak naprawdę mnie nie stać. Cieszę się, że mam gdzie iść, a moje dziecko jest przeszczęśliwe.
Przecież to jest prywatna firma. Jak stali z łososiem i orzechami przed świętami, to też wszytsko powinno być za darmo. Oni pewnie po prostu wynajmują powierzchnię od Focusa, no przecież muszą z czegoś żyć. Byłam kilka razy. Bardzo sympatycznie. Mojego 1,5 rocznego synka nie zawsze wypuszczają na takie place, a tutaj jest to możliwe. Ciekawe, czy można zostawiać dzieci pod opieką tej pani. W zasadzie to byłoby lepsze rozwiązanie niż ciąganie dzieciaka po drogeriach.
W celu wykupienia reklamy w postaci artykułu sponsorowanego zadzwoń do konsultanta: 044 732 37 02 on przedstawi Ci pełną ofertę reklamową serwisu ePiotrkow.pl
powiedzcie mi jakim bezmózgiem trzeba być żeby mówić EPI-centrum ? jestem z piotrkowa i np. odiberam to w taki sposób że EPI to Epicentrum miasta tak ? czyli wszystkie komentarze typu "EPI - Wieś" tyczą się nas ? Dobrze że ktoś to wreszcie napisał, bo widok chłopaków z piotrkowa w CZARNYCH DRESACH WPUSZCZONYCH W BIAŁE SKARPETKI mnie rozwalał ! w sumie w porównaniu do innych miast, piotrków to taka stolica polskich wsi.
Jeden parking na pewno jest płatny. Ten pod ruchomymi schodami. Widziałeś jakie tam do wynajęcia bryczki stoją?
Do wynajęcia? To super. Wow. Pop prostu idziesz i wynajmujesz na cały dzień? Nic o tym nie słyszałem.
Ja wszystko rozumiem, fajny plac zabaw dla dzieciaków. Mogą się wyszaleć i w ogóle. Ale z drugiej strony, czy ktoś pomyślał o sprzedających naokoło ludziach? Przecież dzieci w trakcie zabawy potrafią nieźle hałasować. I ci ludzie mają hałas przez cały dzień pracy
Wydaje mi się, że to raczej dorośli na korytarzach hałasują bardziej niż te małe dzieci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!