Jedno wielkie zdzierstwo!!! w wiekszosci galerii handlowych takie place zabaw sa za free.
Focus cienko przędzie, sklepy zamykają, muszą więc szukać zarobku gdzie indziej. Który rodzic odmówi swojej latorośli, gdy ta będzie chciała pobawić się na placu zabaw?
"Cieszymy się, że możemy dać naszym najmłodszym gościom miejsce..."- hipokryzja ewidentnie nie ma granic. Na innych placach zabaw wejście na cały dzień kosztuje około 12 zl.
Jestem ciekaw jakie ceny byłyby na waszym placu zabaw gdybyście potrzebowali pieniędzy :P
Ale to fakt, że w takich galeriach takie place są za darmo, z prostej przyczyny, żeby przyciągać klientów. Nieraz trudno komuś pójść z dzieckiem bo nie ma go jak zostawić samemu w domu. Galerie w ten sposób zachęcają klientów do zakupów. A EPI Centrum FM chce jeszcze zedrzeć z ludzi. Tylko patrzeć jak parking w FM będzie płatny. Kolejną opłatę widziałbym przy schodach ruchomych i windach. Chcesz wjechać, to płać. Od razu kondycja finansowa FM się podniesie. Ktoś miał nie lada fantazje, żeby w tak małym mieście walić takie centrum handlowe. Gratuluję pomysłu. Teraz pewnie kogoś głowa bardzo boli.
Moze jak padnie EPI-centrum to mogliby z tego zrobic jakis fajny aquapark :]
Ależ oczywiście, jeszcze nie spotkałem się z galerią, gdzie takie miejsca dla dzieci byłyby odpłatne. Ja dobrze wiem, że dyrektorowi Piechutowi siedzą na grdyce, bo wyników nie ma, więc dyrektor przeplata uszami. Ale dyrektor Piechut wprowadzeniem opłat za przechowanie dzieciaków strzela sobie w stopę: zamiast przyciągnąć klientów, odepchnie ich.
Dziwne, że zdecydował się na taki krok. Widocznie działa w rozpaczy i na oślep, poganiany przez centralę.
Zanim pierwszą łopatę wbili pod budowę Focusa, pisałem, że centrum jest przewymiarowane, a z klientami w biednym regionie będzie cienko. Więc przędą cienko.
gdyby ktoś z was zainteresował się tym tematem głębiej to by wiedzial że ten plac to prywatna inicjatywa ,a dwa ja nigdzie nie widziałam czegos takiego za darmo ,są owszem darmowe place zabaw ale innego typu i to w nie wielu centrach handlowych.Co z tego że w Porcie jest plac jak i tak trzeba sobie samemu dzieciaka przypilnować dlatego jest za darmo.Nie porównujmy Łodzi do nas.
Zawsze są mądrzejsi co lepiej wiedzą. I nikt nie jest im w stanie tego przetłumaczyć. Dopiero życie ich uczy. Jeszcze te ceny to raczej kosmiczne a w sumie atrakcji prawie żadnych. Dzieciaki bardziej wolą za free pojeździć schodami lub windą. Sam widziałem kilka razy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!