Cytat:
"Urzędnicy mają nadzieję, że w związku z szeroko zakrojoną kampanią informacyjną na temat Eko Festynu nie dojdzie do sytuacji, w której konieczne byłoby odholowanie pojazdu"
Tam przydałoby sie "odholować" w ustronne miejsce paru "lokalsów" co bardziej upitych i nieumytych...;-)
To w końcu cały plac zostanie wyłączony, czy tylko parking? Da się przejechać od ul. Wojska Polskiego do ul. Zamkowej czy nie?
To w końcu Czarnieckiego czy Czarnickiego?
Piotrków to nie mega miasto i starówka jest bardzo niewielka. Powinno się pomyśleć o stałym wyłączeniu tego placu z ruchu samochodowego!
jak dla mnie to cały Piotrków mogą wyłączyć z ruchu.tak roz... dróg to nie ma nigdzie.
mało widziałeś- na serio
Zgadzam się z przedmówcą. Ościenne miasta (nawet wsie) mają znacznie lepszy stan dróg! Jedną dziurę żeby łatać kilka dni(Tak jak to było na ul. Wojska Polskiego)?! Toż to wstyd! Sporo podróżuję po kraju a felgę gdzie skrzywiłem? W nieszczęsnym Piotrkowie..
ile osób liczy ta grupa,bo z tego co mi wiadomo to pani Jarszak jest koordynatorem tej grupy.
Czy aż tylu darmozjadów potrzebuje pan Chojniak ?
Tak oto marnotrawi się publiczne pieniądze.
To fakt. A w teleexpresie mówili, że w wyciąganiu sianka z Unii nie mamy sobie równych. I gdzie to idzie? Na płatne parkingi?
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!