A jak to jest z tymi pomiarami (suszeniem) prędkości, to można dokładnie obejrzeć na filmie "U Pana Boga w ogródku" Ogólnie bardzo fajna trylogia i godna polecenia.
Ja kiedyś jechalam 52km/h w zabudowanym.Balam sie okropne i nogi mi się trzęsły ze strachu.Przeciez moglam kogos zabić!Całe szczescie że w tico mam dobre chamulce.
Jak widać na załączonym zdjęciu pomiar wykonywany przez funkcjonariusza jest przeprowadzany w sposób nieprawidłowy co stanowi podstawę do nie przyjęcia mandatu i wykazania tej okoliczności przed Sądem ( jeszcze).
Rondo to jest skrzyżowanie a od kiedy to skrzyżowania mają nazwę?
Dziennie na polskich drogach ginie ok.9 osób.Wszystkie są ofiarami szaleńczej brawury tzw.kierowców.Panowie policjanci-do roboty,uratujcie chociaż kilka osób.Wasza obecność na drogach jest śladowa.Stąd bierze się przekonanie o bezkarności szaleńców.
Do gościa" właśnie o to chodzi, że mało kto respektuje to oznakowanie! A może ty też masz problem czego nie zauważasz?
Może tak zamiast kontroli prędkości panowie pis policjanci zobaczyliby co się wyprawia na rondzie Bitwy Warszawskiej 1920 roku w Piotrkowie Trybunalskim? Tam żadne przepisy ruchu drogowego nie działają!!!
Takich kierowców powinno się jakoś szkolić może coś dotrze do pustej łepetyny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!