Te wyniki Kipera może otworzą oczy tym którzy śnią o potędze Piotrkowianina w superlidze ,przegrali z ostatnim zespołem wymienionej ligi.Czy zostały zmienione wysokości świadczeń dla zawodników i została przywrócona właściwa proporcja pomiędzy zespołem superligi (Piotrcovia) a występującym w niższej klasie -I liga (Piotrkowianin).Jest nowy rok ,więc okres ochronny dla tego co było w zakresie finansów minął.
Brawa dla Piotrcovii,jest widoczny postęp do tego co było w ubiegłym sezonie.Nie ma przegranych spotkań z zespołami z miejsc niższych w tabeli.Czas na granie o wyższe miejsce niż 7/8.Myślę ,że to realne już w tym sezonie. Zdobycie 6 punktów w 4 meczach to dobry prognostyk do ataku na wyższe miejsce w lidze.Kto może w środę na 17 na Relax, kibicujemy Piotrcovii w meczu z Pogonią Szczecin.
No to mamy drugą halę RELAX - słyszałem że ma być remont starej ale że wybudowali już drugą. Brawo nasza władza i szacun dla redaktora, który to pisał - pewnie pofatygował się na OSiR i zrobił zdjęcia
gratuluje dziewczyny agata utrzymuj tę formę jak najdłużej życzę kolejnych zwycięstw a tobie kolejnych bramek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!