Po ile żłobki będą w Piotrkowie? Od 1.10 żłobek w Łodzi będzie kosztować tylko 1500zł.
Następna władza na szczeblu krajowym także będzie rozliczała obecną z wydawania pieniędzy publicznych, i będzie stosowała prawo tak jak będzie je rozumiała.
Przecież to jest sukces dyrektorów, również tych, których od 1 września zastąpią "specjaliści" obecnego prezydenta.
A co z Budowlanką? Nic nie dostanie? Nabór w ostatnich latach bardzo słaby, może należałoby wspomoc?
Lans jak za pisiorów , nic się nie zmienia, tylko ci bez tabliczek nie mogę tego oglądać masakra
Ja mam prośbę żeby Pan Prezydent może audyt zrobił jakiś w urzędzie miasta, bo tam osoby pracują po tzw "znajomości". Np manikiurzystki wykonują pracę biurową
A dla porównania ile milionów dotacji dostają prywatne szkoły i przedszkola, bo obiło mi się o uszy, że to dobry byznes...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!