Świetny artykuł, autorowi ta notatka pisana na kolanie zajęła chyba z pół roku pracy i zbieranie materiałów do niej. Moje dziecko, które chodzi do szkoły podstawowej by to lepiej napisało.
Ostatnio w Piotrkowie był turniej kilkunastu szkółek piłkarskich, (nie wiem czy wszystkie najlepsze w Polsce szkółki były obecne) a nasza szkółka zajęła dopiero10 miejsce tytuł artykułu jest na poziomie mistrzostwa Europy piotrkowianina chodzącego z kijkami z emerytami i bez konkurentów w swojej kategorii wiekowej.
chyba pierwszy raz całkowicie zgadzam się przedmówcami, kto to pisał ? Tytuł "Piotrkowskie szkółki piłkarskie..." a w artykule nie ma ani jednego słowa o piotrkowskich szkółkach ani w ogóle o niczym związanym z piotrkowem - szkoda słów
ePiotrkow chyba już coś wie w temacie ponownego stania się przez Piotrków Tryb. stolicą województwa piotrkowskiego bo informuje nas głownie co dzieje się Tomaszowie lub innych powiatach a oni nic o tym nie wiedza.
za reklame trzeba płacić powiem tak wyslałem kiedyś rzez neta do fb barcelony do warszawy przysłali mi zaproszenie pojechałem z synem na niby jesli oni to nazywają testami okazało się ze to co oni tam robili niby testy to mój syn lepsze testy ma na treningu i tu jest własnie morał taki że chodzi tu o kasiore nic pozatym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!