Pogoda lipa to i impteza nieodpali jak dni piotrkowa szkoda kazdy idzie na godzine z dziećmi bo zimno tylko ochlejusy zostają
Słabo, słabiutko. W tym mieście nic się nie udaje. Współczuję tym, którzy w to zainwestowali, bo utopili.
Spytam tylko,gdzie są moje negatywne komentarze w których nie użyłem słów niecenzuralnych ,poprostu wyraziłem swoją opinię jako mieszkaniec,a nawet mam do tego prawo ,dzis zawisly czarne chmury nad Piotrkowem i powiem tak ,nic z tego dzisiejszego pokazu nie będzie,współczuję sprzedającym za rekordowe przychody, których im życzę. Pozdrawiam i na koniec nie życzę sobie cencury gdyż żyję w wolnym Państwie i kazda moja wypowiedź powinna być dostępna dla wszystkich a kazde blokowanie takich komentarzy jest naruszeniem praw i tyle
Byłam, widziałam,fajnie i sympatycznie dzieci szczesliwe-pozdrawiam malkontentów.
A ktos sie orientuje moze co sie dzieje na wsp dzisiaj ze taka impreza jest????
Pokażcie to cudo techniki co buczy całymi dniami i zrzuca spadochroniarzy. Wczoraj wieczorem latało 30m nad ziemią, 7km od lotniska
Pokazy super kto nie był niech żałuje. Wielki szacunek dla organizatorów za wiele ciekawych akrobacji. Jurgis jest niesamowity.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!