metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sie pytam ~sie pytam (Gość)19.07.2011 15:24

"Ziutek" napisał(a):
Nie wiem, jakie zadania należą do inspektor z piotrkowskiego TOZ.

a czy w takim razie nad tym inspektorem jest nadinspektor?

00

d. ~d. (Gość)20.07.2011 11:36

Kto kogo kontroluje to jedna sprawa, ale my tu mówimy teraz o adopcjach tych biednych zwierząt!! Takie zwierzę potrafi się odwdzięczyć, wiem coś o tym, więc jeśli ktoś planuje nabycie kota lub psa, to NIECH NIE KUPUJE, tylko ADOPTUJE.

00

cieciorka cieciorkaranga20.07.2011 11:50

Kilka lat temu adoptowałam psa z naszego schroniska jeszcze gdy było na Glinianej (całe szczęście, że to miejsce już tam nie istnieje). W tym roku wzięłam kota z "Kociej Mamy" (świetni ludzie o wielkich sercach). Nie wyobrażam sobie teraz życia bez tych wspaniałych zwierząt. Są pełnoprawnymi członkami mojej rodziny :) Polecam wszystkim.

00

normalna ~normalna (Gość)20.07.2011 11:56

"cieciorka" napisał(a):
Nie wyobrażam sobie teraz życia bez tych wspaniałych zwierząt. Są pełnoprawnymi członkami mojej rodziny :)

A nie lepiej mieć normalną rodzinę? Tak po prostu, normalną.
Przepraszam, ale to jakieś lewackie znowu pogłosy: kobita, pies i kot - model rodziny? I jeszcze SOBIE ŻYCIA BEZ NICH NIE WYOBRAŻAĆ? Panie Boże, co to się teraz dzieje na tym świecie.

00

wieśka ~wieśka (Gość)20.07.2011 12:01

"zzz" napisał(a):
a to pani Mrozińska nie jest kierownikiem schroniska tylko inspektorem?

To skoro p.Mrozińska jak się okazuje nie jest kierownikiem, to kto jest kierownikiem? Czy z mocy urzędu sam prezydent miasta sprawuje nadzór nad schroniskiem?

00

cieciorka cieciorkaranga20.07.2011 12:22

"normalna" napisał(a):

A nie lepiej mieć normalną rodzinę? Tak po prostu, normalną.
Przepraszam, ale to jakieś lewackie znowu pogłosy: kobita, pies i kot - model rodziny? I jeszcze SOBIE ŻYCIA BEZ NICH NIE WYOBRAŻAĆ? Panie Boże, co to się teraz dzieje na tym świecie.

Do Pani (nie)normalnej i do Pana Boga - Jeśli już to: Kobita, chłop, dziecioki, dziadki, pies i kot. Pozdrawiam

00

TSS-E ~TSS-E (Gość)20.07.2011 12:35

"cieciorka" napisał(a):
Do Pani (nie)normalnej i do Pana Boga - Jeśli już to: Kobita, chłop, dziecioki, dziadki, pies i kot.

Ale pies w mieszkaniu? Kot w mieszkaniu? A jakieś elementarne zasady prozdrowotne? Horrorek, ale pani wybór.

00

cieciorka cieciorkaranga20.07.2011 12:56

"TSSE" napisał(a):
Ale pies w mieszkaniu? Kot w mieszkaniu? A jakieś elementarne zasady prozdrowotne? Horrorek, ale pani wybór.

Ależ skąd! Pies na krótkim łańcuchu przy budzie, bez żarcia, bo jak zły to lepiej stróżuje, a kot w stodole na myszy, bo tylko łowny kot to przydatny kot.

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)20.07.2011 17:06

"sie-pytam" napisał(a):
a czy w takim razie nad tym inspektorem jest nadinspektor?

Nie nie ma stopnia nadinspektor (chyba że taki podział ustali sobie dana organizacja).
Do Pani Wieśki. Z tego co mi wiadomo M.Mrozińska jest kierownikiem schroniska, które prowadzone jest przez TOZ (prezes G.Fałek) a należy do Urzędu Miasta ponieważ jest to schronisko miejskie.

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)21.07.2011 14:24

"cieciorka" napisał(a):
Do Pani (nie)normalnej i do Pana Boga - Jeśli już to: Kobita, chłop, dziecioki, dziadki, pies i kot. Pozdrawiam

:-) haha
Baba z chłopem w łóżku realizują zadania prokreacyjne, dziecioki pod łóżkiem, dziadki na piecu, pies albo na łańcuchu albo głodny buszuje po okolicy w poszukiwaniu pożywienia, bo "pan" go oczywiście nie nakarmił ani nie napoił, bo po co - oto modelowa "normalna" rodzina z zasadami "prozdrowotnymi" ;-)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat