a czy w takim razie nad tym inspektorem jest nadinspektor?
Kto kogo kontroluje to jedna sprawa, ale my tu mówimy teraz o adopcjach tych biednych zwierząt!! Takie zwierzę potrafi się odwdzięczyć, wiem coś o tym, więc jeśli ktoś planuje nabycie kota lub psa, to NIECH NIE KUPUJE, tylko ADOPTUJE.
Kilka lat temu adoptowałam psa z naszego schroniska jeszcze gdy było na Glinianej (całe szczęście, że to miejsce już tam nie istnieje). W tym roku wzięłam kota z "Kociej Mamy" (świetni ludzie o wielkich sercach). Nie wyobrażam sobie teraz życia bez tych wspaniałych zwierząt. Są pełnoprawnymi członkami mojej rodziny :) Polecam wszystkim.
A nie lepiej mieć normalną rodzinę? Tak po prostu, normalną.
Przepraszam, ale to jakieś lewackie znowu pogłosy: kobita, pies i kot - model rodziny? I jeszcze SOBIE ŻYCIA BEZ NICH NIE WYOBRAŻAĆ? Panie Boże, co to się teraz dzieje na tym świecie.
To skoro p.Mrozińska jak się okazuje nie jest kierownikiem, to kto jest kierownikiem? Czy z mocy urzędu sam prezydent miasta sprawuje nadzór nad schroniskiem?
Do Pani (nie)normalnej i do Pana Boga - Jeśli już to: Kobita, chłop, dziecioki, dziadki, pies i kot. Pozdrawiam
Ale pies w mieszkaniu? Kot w mieszkaniu? A jakieś elementarne zasady prozdrowotne? Horrorek, ale pani wybór.
Ależ skąd! Pies na krótkim łańcuchu przy budzie, bez żarcia, bo jak zły to lepiej stróżuje, a kot w stodole na myszy, bo tylko łowny kot to przydatny kot.
Nie nie ma stopnia nadinspektor (chyba że taki podział ustali sobie dana organizacja).
Do Pani Wieśki. Z tego co mi wiadomo M.Mrozińska jest kierownikiem schroniska, które prowadzone jest przez TOZ (prezes G.Fałek) a należy do Urzędu Miasta ponieważ jest to schronisko miejskie.
:-) haha
Baba z chłopem w łóżku realizują zadania prokreacyjne, dziecioki pod łóżkiem, dziadki na piecu, pies albo na łańcuchu albo głodny buszuje po okolicy w poszukiwaniu pożywienia, bo "pan" go oczywiście nie nakarmił ani nie napoił, bo po co - oto modelowa "normalna" rodzina z zasadami "prozdrowotnymi" ;-)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!