Ciuchcia była u specjalisty ma zrobione wszystkie stosowne badania, które też kosztowały. Skarbonka jest również na rzecz schroniska w Fokusie sklepie dla zwierząt.Natomist konto bankowe
podane jest na stronie schroniska www.schronisko-piotrkow.pl.Widziałem Ciuchcie wbrew złośliwym komentarzom warto jej pomóc i osobą opiekującym się tym pieskiem.Nie wszyscy wiedzą, ale są tam osoby od wielu lat pracujące społecznie to wyjaśnia wiele.
Komentarze typu wole dzieciom pomóc, a nie psu to szczyt głupoty. Sorry Asiu. Też mam prawo wyrazić zdanie. Jak wrzucisz dwa złote, żeby pomóc psince to korona z nachmurzonej główki Ci nie spadnie. Dzieciom też należy pomagać, ale to przecież nie wyklucza pomocy zwierzakom. Które zresztą w większości cierpią tak przez ludzi. A to dzięki zwierzętom masz się w co Asiu ubrać, masz co zjeść, to psy szukają ludzi gdy coś się zawali itp. Nie zachowujmy się jak władcy, którym wszystko się należy. Odrobinę szacunku... Jeżeli los Ciuchci Cię nie wzrusza, to nie wiem jakie ty masz twarde serce...
Bardzo trafnie.
Pomagajmy wszystkim, ale proszę bez epitetów typu "głupi komentarz".
Wszystko to racja ; pomoc innym to wyznacznik ucywilizowania i rozumu.
Tylko że w ostatnich czasach bardziej nagłaśnia się nieszczęście piesków i kotków, niż ludzi,dzieci.
Niech każdy więc propaguje pomoc swoich ulubieńców.Bez negatywnej propoagacji "przeciwnika".
Nawet w durnym,nachalnym świecie reklamy mówi się,że "nasz proszek jest lepszy niż "inne" proszki" ;-)
Nie bądźmy gorsi!
biedna:(i nie wiem czemu tak sie uwzieliscie ze dzieciom lepiej pomoc !ok przeciez normalne ze ten kto ma serce pomoze i psu i dzieciom!aktualnie jest o psie o dzieciach tez duzo pisza i prosza z reszta co to ma za znaczenie...tu jest prosba o pomoc a nie dykutowanie ze ktos nie ma co zjesc a bede psu dawac!to nie dawaj i kup sobie jedzenie i wszystko!
Dzieci mają rodziców, opieke społeczną, ustawowo bezpłatną opieke medyczną, bezpłatne obiady w szkołach, zasiłek rodzinny ... itd itp ... zwierzęta mogą licyć tylko na ludzką litość i dobrą wole.
Zwierzęta od wieków służą ludziom - chyba coś w zamian im się należy ... każdy ma chyba w sobie odrobine empadii.
... nie obrażasz nas...? ;-)
Z chęcią pomogłabym pieskowi... to nie jest człowiek, ale tez żyje i czuje...
Widać, że zaburzone mają niektórzy pojmowanie spraw:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,10065580,Somalia__Susza_zabila_prawie_30_tys__malych_dzieci_.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!