Myślę, że ten występ (jak i pozostałe występy)to wspaniała przygoda dla dzieci i promocja naszego miasta. Tego typu inicjatywy rozwijają dzieci i uspołeczniają je, a na szkołę, naukę będą miały całe życie.Pamiętajmy, że to PRZEDSZKOLAKI. Trzymam kciuki i gratuluję.
Zastanawiam się o co chodzi mamie, która mówi, zero wiedzy po tym przedszkolu. A jakiej wiedzy pani oczekuje? pisanie i czytanie literek? To najważniejsze? A to, czy dzieci potrafią zachować się, zawiązać buta i umyć ręce, czyż nie to jest ważniejsze. Proszę pani, czytać i pisać każdy się wcześniej lub później nauczy, ale to dojrzałość jest najważniejsza. Moje dziecko i parę innych, które znam, skończyły to przedszkole i są dziś super uczniami.
Ogromne gratulacje dla dzieciaczkow z najfajniejszego przedszkola w Piotrkowie Tryb. oraz dla Pan A i D Brozynskich. Pozdrawiam.
Dlaczego przez te wszystkie komentarze przebija taka straszna zawiść,jeżeli jakiś z rodziców nie chce wysyłać swojego dziecka na występy to nikt nikogo do tego nie może przymusić.Proszę mi pokazać przedszkole,które ma tyle osiągnięć co "Bojanowski". A dzieci są tu wszechstronnie rozwijane.Ja również pracuję z dziećmi i takich przedszkoli potrzeba jak najwięcej.A,propos "Mam Talent" to na 80-tyś. miasto gdzie jest tyle "WYBITNYCH ARTYSTÓW" to Oni są pierwsi.Pozdrawiam i trzymamy kciuki.
Życzę tym wszystkim, którym przeszkadza normalność i wyjątkowość tego Przedszkola, aby wasze dzieci wyniosły z tych innych "wspaniałych" - choć odrobinę tego, czego uczą w Bojanowskim.
Oczywiście najwięcej pretensji do tego przedszkola i stylu w jakim prowadzi się tam zajęcia, mają "rodzice" którzy za bardzo zapatrzeni są w siebie, a nie widzą co powinny potrafić ich maluszki.
Skręca mnie, jak wypisują tu bzdury anonimowi opluwacze wszystkiego i wszystkich - populacja Kononowicza:)),
Najlepiej napisać bzdety i nie odpowiadać za to co się nagryzmoli na forum.
Ja jestem wdzięczny że są jeszcze tacy wychowawcy jak w Bojanowskim. Tam zaufanie do kadry my jako Rodzice mamy bardzo duże i wiemy że ich doświadczenie jest dobrze ukierunkowane w WYCHOWANIE DZIECI.
Niestety w innych placówkach, szkołach, gimnazjach to "rodzice" niszczą pracę i zaangażowanie nauczycieli poprzez swoje wymagania i przerośnięte ambicje.
JESTEM I ZAWSZE BĘDĘ ZA TAKIM STYLEM I ZAANGAŻOWANIEM NAUCZYCIELI.
PAMIĘTAJCIE - CZYM SKORUPKA ZA MŁODU NASIĄKNIE, TYM NA STAROŚĆ TRĄCI
A tu przykład nieodpowiedniego wychowania który uwielbiam:
W autobusie mały chłopczyk kopie siedzącego naprzeciwko starszego pana. Mama chłopca nie reaguje, w końcu odzywa się któryś z pasażerów: "Może zwróciłaby pani uwagę dziecku?" Mama na to: "Nie, ja go wychowuję bezstresowo." Na te słowa podniósł się pewien młodzieniec, podszedł do kobiety, wyciągnął gumę z ust, przykleił jej do czoła i powiedział: "Ja też byłem chowany bezstresowo."
POWODZENIA:))) "rodzice"
JA O SWOJE DZIECKO SIĘ NIE MARTWIĘ
BRAWO PRZEDSZKOLAKI!!!!! Jestescie super!!!
Trzy razy ,, TAK " od Jury na castingu w Katowicach. Trzymam kciuki za następne etapy ;)
BRAWO!!!!!!!!!!! 3 razy TAK na Castingu w Katowicach!!!!!Kopary wszystkim opadły:)maluchy wymiatali na scenie :)
Przedszkola "Bojanowskiego" bronić nie trzeba, bo tak super przedszkole obroni się samo. Choć trochę prawdy od rodzica zawsze warto dodać. Moje dziecko trafiło tam po kilku miesiącach spędzonych w innym przedszkolu. Wydaje się, że 8 miesięcy to dużo czasu na klimatyzację. Otóż wszystko zależy od przedszkolanek. Gdyby nie serce, zaangażowanie, konsekwencja Pani Ani Brożyńskiej pewnie dalej wychodzilibyśmy z domu z płaczem. Dziecko jak trafiło do Pań Brożyńskich nigdy nie opowiadało o swoim dniu w przedszkolu, nie śpiewało, w ogóle prawie nie umiało mówić. Po 4 miesiącach uczęszczania do "Bojanowskiego" syna swojego nie poznaje: z uśmiechem zaczyna i kończy każdy dzień, a buzia mu się nie zamyka. Jak ktoś twierdzi, że po tym przedszkolu dziecko nic nie wynosi, to zastanawiam się, ile dziś warte jest wychowanie, jak dla mnie bezcenne. Za pomoc w trudach wychowania serdeczne dzięki dla pracowników przedszkola p. Brożyńskich.
Brawa dla maluchów, oby więcej takich występów w Naszym przedszkolu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!