metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jout ~Jout (Gość)27.06.2021 19:06

A te obiecane 100milonow to zapomniał za darmo pojadl i pojechał

61

Wacław Ościenny ~Wacław Ościenny (Gość)27.06.2021 12:59

Panie redaktorze dyżurny - poproś pan koleżanki i kolegów, żeby dali przy moich wpisach więcej "łapek" w dół, a przy pańskich więcej w górę. Mizernie to wygląda teraz, bo najprawdopodobniej dysponujesz pan tylko służbowym laptopem i prywatnym smarfonem. Dwa wpisy to za mało na ukształtowanie opinii czytelników. Ale, wg starego przysłowia - "Tak krawiec kraje, jak materii staje" :-) Czekam na ripostę - uwielbiam waszą redakcję, choćby za to, że nie jesteście mądrzejsi ode mnie. Niekt nie lubi mądrzejszych od siebie, prawda? Ten wpis jest głównie dla redakcji epiotrków.

42

Wacław Ościenny ~Wacław Ościenny (Gość)27.06.2021 20:25

Szanowna Redakcjo
Wyjaśnień w sprawie "jasnowidztwa" moich oponentów jakoś nie widzę. Mojego wpisu z pytaniem o to jasnowidztwo - też nie. Zamurowało was, czy jeszcze myślicie? Eee... chyba zamurowało.

11

Wacław Ościenny ~Wacław Ościenny (Gość)27.06.2021 00:10

Nawet zmiana nicku mi nie pomaga. Czujne psy, czujne.

05

dsadsadsdasd ~dsadsadsdasd (Gość)28.06.2021 09:09

Odwiedził!? Jak??? Przejeżdżał i wpadł bo widział z S8-emki? Nie - takiej reklamy nic nie wytrzyma. Zdrowie wasze w gardła nasze były panie "prezydęcie". Za dużo pani Anna Walentynowicz i inni świadkowie tamtych czasów zostawili wspomnień i zapisków dla potomnych aby utrzymywać kult "człowieka z wąsem". Ktoś mi ostatnio mówił, że taniej przekupić sąd niż opłacić adwokata. To tak dla tych co wierzą bezkrytycznie w polski wymiar sprawiedliwości i słuszne wyroki. Życie - a każdy chce żyć jak najlepiej.

32

Łomatuchno ~Łomatuchno (Gość)26.06.2021 19:21

Czego od człowieka chcecie? Sąd orzekł po wielu latach, że nie współpracował. IPN oświadczyło, że się pomyliło, a kwity okazały się być fałszywe. Też macie kompleks kaczora? Żałosne. Smacznego panie Prezydencie.

1223

wqewqdsadsa ~wqewqdsadsa (Gość)28.06.2021 09:23

Znaczy się Wałęsa robotę Gesslerowej podprowadza???
Dzieje się, dzieje. Kiedyś spotkania z możnymi świata, dziś... szkoda gadać.

22

97-300 97-300ranga29.06.2021 09:02

Każdego elektryka tak fetujecie .

22

zniesmaczony ~zniesmaczony (Gość)29.06.2021 10:29

Niepochlebne opinie wycinają a inne nie dopuszczają
do druku. CENZURA na e-piotrkow. I tak nie zmienicie nastawienia Polaków do byłego prezydenta RP Lecha Wałęsy.

41

cygan ~cygan (Gość)30.06.2021 09:48

no to już tam nie pojem, a szkoda, bo niezłe były

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat