Mam imprezę w tygodniu miałam zamówić 60 pierogów niestety nie z konstytucją brak mi apetytów na widok tego pana
Ależ piękny upadek , z drogich restauracji i salonów na ulicę , konsumpcja w kurzu i hałasie przejeżdżających samochodów .....
Niepochlebne opinie wycinają a inne nie dopuszczają
do druku. CENZURA na e-piotrkow. I tak nie zmienicie nastawienia Polaków do byłego prezydenta RP Lecha Wałęsy.
Znaczy się Wałęsa robotę Gesslerowej podprowadza???
Dzieje się, dzieje. Kiedyś spotkania z możnymi świata, dziś... szkoda gadać.
Czego od człowieka chcecie? Sąd orzekł po wielu latach, że nie współpracował. IPN oświadczyło, że się pomyliło, a kwity okazały się być fałszywe. Też macie kompleks kaczora? Żałosne. Smacznego panie Prezydencie.
Odwiedził!? Jak??? Przejeżdżał i wpadł bo widział z S8-emki? Nie - takiej reklamy nic nie wytrzyma. Zdrowie wasze w gardła nasze były panie "prezydęcie". Za dużo pani Anna Walentynowicz i inni świadkowie tamtych czasów zostawili wspomnień i zapisków dla potomnych aby utrzymywać kult "człowieka z wąsem". Ktoś mi ostatnio mówił, że taniej przekupić sąd niż opłacić adwokata. To tak dla tych co wierzą bezkrytycznie w polski wymiar sprawiedliwości i słuszne wyroki. Życie - a każdy chce żyć jak najlepiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!