w korowodzie sa dzieci i młodziez szkół ponadgimnazjalnych. a to chyba nie studenci? Może lepiej zorganizować. Może powinna sie impreza nazywać szkolandia, przedszkolandia itp.?
oj tam juwenalia. Juwenalia wszystkich instytucji, ktore zechaciały tam być. Np szkoly ponadgimnazjalne, firmy, handlarze itp. gdyby ich tam nie było nie byłoby juwenaliów, a przynajmniej w nazwie.
Skąd wzięli te zespoły może kręcili się koło żabki te juwenalia to jest koszmar w innych miastach z roku na rok jest lepiej a u nas juwenalia skonczyly się w 2005 roku to co teraz się dzieje powinniwymyslec jakąś inną nazwę na pewno nie JUWENALIA
Władze uczelni dopieły swego. Chcieli ludzi na korowodzie to "zapchali" szkołami i przedszkolami. Brawo. Może pora na zmiany?
zmieńcie nazwe, bo juwenalia to to nie są. Kaleczycie tylko nazwe tego święta, juwenalia są dla studentów a nie wszystkich szkół
Bądźmy wyrozumiali dla organizatorów i uczestników. To im się tylko wymknęło spod kontroli zdrowego rozsądku. Mam nadzieję, że chwilowo.
Pamiętam juwenalia początek lat 2000.Wtedy to było wiadomo, że juwenalia a teraz wciskając szkoły, uniwerek 3ego wieku, bo nie ma studentów? Ehhhh ??
Studentów mało, ale były szkoły podstawowe i średnie, Uniwersytet Trzeciego Wieku
Nie poszłam tam i szczerze nie żałuję... Juwenalia studenckie, a trzeba wpychac inne szkoły bo studentów nie ma. Studiuję tam i widzę, że z roku na rok jest coraz mnie ludzi.... Taka prawda
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!