Po co inwestować w sprzęt jak nie ma w tym szpitalu lekarzy, którzy potrafi leczyć
Całe szczęście, że był ksiądz i poświęcił to ustrojstwo. To gwarantuje długie i owocne działanie.
Latami trzebedzie czekać na badanie,a jak już zrobią to kto da dobry opis badania kiedy np w Łodzi śmieją się z opisów jakie wydają tu taj
Pytanie kto to z pisowskich notabli i ich rodzin na zdjęciu zasiada w radach nadzorczych spółek ?
Mamy tam przynajmniej 2 ludzi zatrudnionych 8h dziennie do obsługi tego cacka?
Tylko lans polityków co nic w temacie zapewne nie zrobili. Specjalność Pana Zięby
On robi sobie żarty z ludzi.
Jego działania dewastują a nie budują PiS.
To ile razy będziecie pisać o tomografie i po co ci politycy tu potrzebni. emu szpitalowi najlepszy sprzęt już nie pomoże po co ta komputeryzacja żeby przepisywać stare badanie jako nowe bo ja tego doświadczyłem i z mojej rodziny osoby. Teraz jak jest skierowanie na badanie to za każdym razem jedziemy do innego miasta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!