metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
teakt ~teakt (Gość)05.11.2014 20:41

"z-doskoku" napisał(a):
Zawsze staram się być obiektywna, rozumiem trudy w pracy szpitala, ale kiedy mój zięć poszedł szukać ratunku w tym szpitalu z potwornym bólem głowy i najpierw odczekał 45 min. na dole - bo pan laryngolog był zajęty, a pielęgniarka o nim zapomniała, a następnie pod gabinetem lekarza, który wyszedł i nawet na niego nie spojrzał, po kolejnej godzinie zięć zrezygnował i wrócił do domu bez pomocy - sytuacja ta każe mi patrzeć sceptycznie na pracę tego szpitala. Chciałabym aby w czołówce było dobro CZŁOWIEKA, który potrzebuje pomocy.

Z bólem głowy do szpitala? hmm. A zięć umarł czy mu przeszło? Bo ta historia nie ma zakończenia.

30

gosć ~gosć (Gość)05.11.2014 20:44

z doskoku - skoro zięć zrezygnował, to znaczy że nie potrzebował pomocy na SOR... Szpital to nie przychodnia, a człowiek naprawdę potrzebujący pomocy nie wraca sobie ot tak, do domu po niespełna dwóch godzinach oczekiwania, uwierz mi. I po co siać ferment?

40

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)04.02.2015 19:13

Szpital z akredytacją? chyba ją straci!
http://www.se.pl/wydarzenia/politycy/udawaj-ksiedza-ominiesz-kolejki-dowod-na-to-ze-nie-ma-dostepu-do-zdrowia-nagranie_524028.html

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat