metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
x ~x (Gość)04.11.2014 15:50

czyżby nasz prezydent miasta zlecił ten ranking?

23

Tytus i Romek bez Atomka ~Tytus i Romek bez Atomka (Gość)04.11.2014 18:00

Ktoś poda mi nazwisko jakiegoś dobrej klasy specjalisty z Piotrkowa obojętnie w jakiej dziedzinie? Ja i moi znajomi leczymy się tylko w Łodzi. Do szpitala w Piotrkowie dałbym się zawieźć tylko kiedy straciłbym przytomność i nie miał na to wpływu. Co to za ranking tworzony na podstawie ankiety wysłanej przez szpital? To tak jakby ranking bezpieczeństwa samochodów był tworzony na podstawie ankiet od producentów, zamiast crash testów.

42

pola ~pola (Gość)04.11.2014 18:01

"gosc-21" napisał(a):
Rozumiem w scislej czołówce w przechwalaniu sie przed mediami bo jesli chodzi o udzielanie pomocy to moim zdaniem na szarym końcu krajowej listy

pojedź sobie na Sor do innego miasta to zobaczysz jak Cię pięknie przyjmą a nie tylko siedzisz na tej swojej wsi zwanej Piotrków i piszesz mądre komentarze

53

piekny lolo ~piekny lolo (Gość)04.11.2014 19:49

dajta podwtyzszki dla personelu , moze szpital jest w czolowce ale zarobki tragiczne z tego co slysze. ludzie tyraja za bezcen!!!

41

gośc 21 ~gośc 21 (Gość)04.11.2014 20:19

Do pola; Jak bym Ci pokazala dokumentacje medyczna z 2 wizyt na sor to by Ci szczeka opadla jak mi pomogli ,tu prostej diagnozy nie potrafia pstawić taka jest prawda niestety ,sam nowoczesny sprzet nic tu nie pomoże jak sie ludzi nie zmieni

42

Nie do szpitala w Piotrkowie ~Nie do szpitala w Piotrkowie (Gość)05.11.2014 06:29

Popieram "Tytus i Romek bez Atomka". Tam jedna wielka umieralnia. Dobrze wiedzą o tym Ci, którzy mieli tam okazję przebywać. Ja również jak mogę szukam pomocy w innych miejscowościach.

63

pan tau ~pan tau (Gość)05.11.2014 10:29

Więcej akredytacji ISO.Mniej fachowego personelu i pieniędzy na leki to recepta dyrektora.No i dęcie w mediach przed wyborami!

42

P51 ~P51 (Gość)05.11.2014 11:25

"p_t_b" napisał(a):
A może by tak spytać mieszkańców, pacjentów co sądzą o tym "szpitalu" i "lekarzach" tam pracujących.

Zawsze można, ale nie gwarantuję obiektywizmu-sadząc po wielu wpisach. Teraz jest w modzie pluć na służbę zdrowia.

51

z doskoku ~z doskoku (Gość)05.11.2014 14:14

Zawsze staram się być obiektywna, rozumiem trudy w pracy szpitala, ale kiedy mój zięć poszedł szukać ratunku w tym szpitalu z potwornym bólem głowy i najpierw odczekał 45 min. na dole - bo pan laryngolog był zajęty, a pielęgniarka o nim zapomniała, a następnie pod gabinetem lekarza, który wyszedł i nawet na niego nie spojrzał, po kolejnej godzinie zięć zrezygnował i wrócił do domu bez pomocy - sytuacja ta każe mi patrzeć sceptycznie na pracę tego szpitala. Chciałabym aby w czołówce było dobro CZŁOWIEKA, który potrzebuje pomocy.

40

teakt ~teakt (Gość)05.11.2014 20:38

"z-doskoku" napisał(a):
Zawsze staram się być obiektywna, rozumiem trudy w pracy szpitala, ale kiedy mój zięć poszedł szukać ratunku w tym szpitalu z potwornym bólem głowy i najpierw odczekał 45 min. na dole - bo pan laryngolog był zajęty, a pielęgniarka o nim zapomniała, a następnie pod gabinetem lekarza, który wyszedł i nawet na niego nie spojrzał, po kolejnej godzinie zięć zrezygnował i wrócił do domu bez pomocy - sytuacja ta każe mi patrzeć sceptycznie na pracę tego szpitala. Chciałabym aby w czołówce było dobro CZŁOWIEKA, który potrzebuje pomocy.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat