metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zaza ~zaza (Gość)13.07.2012 07:41

Kondycja szpitala może i lepsza,ale personel na neurologii okropny.Ostatnio skrzyczano moją chorą ciocię,że zużywa za dużo pampersów i czy sobie zdaje sprawę ile to kosztuje.Ciocia po udarze,dostała też leki moczopędne to chyba normalne,że przekroczyła limit 2 pampersów.Gdybym wiedziała,że taka sytuacja będzie miała miejsce,to bym zniosła paczkę pampersów na oddział.Drogie leki też zaniosłam -nie było problemu.

00

P51 ~P51 (Gość)13.07.2012 08:54

"sklave" napisał(a):
Szpital w coraz lepszej kondycji!!!!
Ewenement na skalę regiony ba kraju!!!
Jeśli kondycja finansowa szpitala jest dobra
to ja nie chcę być ich pacjentem.
Proste NFZ przeznacza niewielkie kwoty na leczenie.
Kwoty te niewystarczajace nawet na podstawowe potrzeby.
No i jeszcze na tym można zarabiać!!!!
Od kilku miesięcy w POlsze sukces goni sukces.
Wielki Kozioł bożek w Warszawie już nie nadąża z fanfarami.
Bezrobocie spada, kryzys nam nie zagraża,
firmy polskie mają nadmiar gotówki,
co chwila to jakaś nowa inwestycja....
POlacy szaleją z zakupami mimo podwyżek.
Euro ze wszech miar udane
dla UEFA i Platiniego.
Eden, Zielona Wyspa w tej POlsze a ja ciągle narzekam
Gdyby Gierek miał taką propagandę, to dzisiaj Solidarność kojarzyłaby się ludziom nie z Wałęsą, ale z lubelską fabryką czekoladek.
http://sklave.manifo.com/[/cytat]
Normalnie MUSISZ zastartować w najbliższych wyborach.
Jakichkolwiek.
Twoja energia w krytykowaniu rzeczywistości jest tak wielka,że chyba potrafi przenosić góry.
Byleby nie góry piany...;->

00

kosiarz ~kosiarz (Gość)13.07.2012 09:32

Szpital w dobrej kondycji pewnie......niech wypowiedza sie pracownicy kiedy ostatnio dostali podwyżke i ile zarabiaja.......za PRL-u.

00

mario ~mario (Gość)13.07.2012 09:33

Marek Konieczko na Prezydenta Piotrkowa + menedżer i wizjoner

00

pani z piotrkowa ~pani z piotrkowa (Gość)13.07.2012 10:06

"gosc" napisał(a):
a położne i pięlęgniarki za swoją pracę dostają po 1300 zł

Tylko położne z łapówek dostają około 4 tys. dodatkowo. W sumie co druga rodząca daje położnej ok. 300 zł za pomoc przy porodzie. Niech co drugi dzień dostanie takie 300 zł to robi się niezła sumka.Ale najlepiej narzekać...

00

były pracownik ~były pracownik (Gość)13.07.2012 10:47

Niektórzy są uczciwi i łapówek nie biorą. A sytuacja pracowników wygląda tak, że dostali obniżki pensji i w tej chwili to chyba maja najniższą krajową. Mówię oczywiście o średnim personelu. Lekarze mają się całkiem dobrze.
Co do warunków:
- remont położnictwa - brak natrysków;
- nowy SOR - za mała brama wjazdowa dla karetek, wszyscy pacjenci mają dostęp do głównego holu, widać jak przywożeni sa pacjenci przez karetki, personelu... ubogo,
- radiologia - za chwile nie będzie mial kto pracować,
- pielęgniarki - póki co odchodzą nikt nie chce przyjść,
i wiele wiele innych.
Faktem jest, że dyrektor dobrze kombinuje, żeby kasa była. Szkoda tylko, że kosztem ludzi.

00

ELW ~ELW (Gość)13.07.2012 11:29

I po co nam ta wiadomość ? Czy położenie kilkudziesięciu metrów kw. płytek ceramicznych w kiblach wpłynie w jakikolwiek sposób na jakość naszego leczenia ? Panie Marku Konieczko, pańskie osiągnięcia inwestycyjne należy chwalić i polecać innym jako wzór. Ale jest jedno pytanie - co z pacjentem ?
Czy nadal ma oczekiwać w niekończących się kolejkach na przyjęcie do oddziału szpitalnego, np. okulistyka ?
Wiem. To nie od Pana zależy, ale jak jest Pan taki przebojowy, to może powalczył by Pan z tymi bałwanami z AFZ {Antynarodowy FZ}. Gratuluję osiągnięć i proszę o więcej!

00

P51 ~P51 (Gość)13.07.2012 11:36

"pani-z-piotrkowa" napisał(a):
Ale najlepiej narzekać...

Na co czekasz? Zostań pielęgniarką/położną. Bilans już wszak znasz...;->

"byly-pracownik" napisał(a):
- pielęgniarki - póki co odchodzą nikt nie chce przyjść,

No popatrz, ciekawe dlaczego...? Bo przecież przedmówca dokładnie obliczył ile potrafią "dorobić"...
Fenomen... ;->

00

full wypas ~full wypas (Gość)13.07.2012 11:55

"mario" napisał(a):
Marek Konieczko na Prezydenta Piotrkowa + menedżer i wizjoner

A Krzysztof Chojniak na jego zastępcę.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga13.07.2012 16:17

"full-wypas" napisał(a):
A Krzysztof Chojniak na jego zastępcę.

A w domu wszyscy zdrowi?

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat