Polowa tych ludzi to nie wie nawet po co tam poszla chyba sie tylko pokazac a potem ogladac na e piotrkow a druga polowa to komuchy i ich rodziny
Wielki szacunek i brawa dla tych ludzi! Nie można siedzieć cicho, gdy populistycza ekipa pisowców bezczelnie łamie konstytucję i coraz bardziej zbliża nas do Białorusi!
Skoro PIS upolitycznia sądy to jak totalni zdobędą władzę to będą mieli jak znalazł, gotowy wpływ na sądy. Czy ktoś uważa, że PIS sam na siebie kręciłby bicz po ewentualnej utracie władzy ? No chyba że totalna opozycja zakłada, że odzyskanie władzy to już mrzonki.
A za czym kolejka stoi ta ??? Normalnie jak w serialu Zmiennicy. Jedna stanęła a po kilku minutach cały tłum. Dobre
A najwięcej o sprawie wie ten gość z podstawówki w okularach co flage UE trzyma
Niemiec mówi że jest Niemcem,Anglik że Anglikiem. Nawet gdy jest politykiem A POlski polityk, że jest europejskim.Czy on jest patriotą ? Bo mnie się wydaje,że idiotą. Roman Rumin.
Co panie Zbyszku Bronisz łobuzów mało ci wstyd Wielki że tam jesteś jak cię zobaczyłem to nie wiedziałem czy się śmiać czy co innego oj oj Wielki wstyd mogła
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!