Rozlicza was i tego się boicie emeryturki powinni być zabrane za podp...brawo PiS brawo
Dziś wizyta pary książęcej w Polsce. Izolacja Polski przybiera niewyobrażalne rozmiary :) Może przyjechali zobaczyć faszyzm, upadek demokracji i pałowanie obrońców sądów ? ha, ha, ha
O ironio losu- człowiek ,który miał do czynienia z łamaniem prawa w obronie byłego prawa!.Wcale nie dziwi mi jego obecność na tej demonstracji .Gwałt i rozbój na niewinnej starszej osobie to były sąd powinien dać wyrok zwyrodnialcowi co najmniej dożywocia .A on pikietuje w podziękowaniu przed sądem.
jak zwykle tym co najbardziej zrobili krzywdę w życiu 50+
pani lucunko kolege pod mankiet i w dluga a wlasnie ten pan w okularach to dobry
Co panie Zbyszku Bronisz łobuzów mało ci wstyd Wielki że tam jesteś jak cię zobaczyłem to nie wiedziałem czy się śmiać czy co innego oj oj Wielki wstyd mogła
Niemiec mówi że jest Niemcem,Anglik że Anglikiem. Nawet gdy jest politykiem A POlski polityk, że jest europejskim.Czy on jest patriotą ? Bo mnie się wydaje,że idiotą. Roman Rumin.
A najwięcej o sprawie wie ten gość z podstawówki w okularach co flage UE trzyma
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!