metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
fns ~fns (Gość)19.12.2011 11:02

Jednego nie rozumiem. Dlaczego za każdym razem, gdy piszecie o Panu Profesorze Arkadiuszu Adamczyku, to inaczej brzmi jego stanowisko? Na przykład, teraz dla odmiany: kierownik zakładu doktryn politycznych XX wieku. A co w następnej publikacji?

00

Tartu Tarturanga19.12.2011 11:43

http://www.wsh.net.pl/pl/aktualnosci/288.html
O czym czemu nie piszecie ???

00

Kasik ~Kasik (Gość)19.12.2011 11:45

Stypendium to przyznawane jest za wyniki w nauce. Taka liczba studentów która je dostała świadczy jedynie o niskim poziomie nauczania i niskich kryteriach oceniania. Na innych uczelniach jest mniejsza liczba stypendystów, bo ciężko tam dostać dobrą ocenę - trzeba wykazać się znacznie większą wiedzą niż na piotrkowskiej "uczelni"... Proste!

00

student ~student (Gość)19.12.2011 11:49

"Tartu" napisał(a):
http://www.wsh.net.pl/pl/aktualnosci/288.html
O czym czemu nie piszecie ???

Czy ty Tartu masz na myśli tą szkołę co nad Strawą po tej jajczarni się usadowiła? Ale o co chodzi? To naprawdę wyższa uczelnia czy to znowu jakaś ściema?

00

Ania ~Ania (Gość)19.12.2011 12:09

Gratulacje. Instytut SM ma się czym poszczycić. Pracujących tu ludzi darzę ogromnym szacunkiem: doskonała wiedza, doświadczenie, przyjazna atmosfera, etc. Szczególne słowa podziękowania dla ś. p. prof. Kazimierza Malaka, którego zasługą jest powstanie ISM. Studenci SM, życzę powodzenia i kolejnych sukcesów. Studentka SM.

00

Ania ~Ania (Gość)19.12.2011 12:16

"Kasik" napisał(a):
Stypendium to przyznawane jest za wyniki w nauce. Taka liczba studentów która je dostała świadczy jedynie o niskim poziomie nauczania i niskich kryteriach oceniania.

Dziecko, zapoznaj się z kryteriami przyznawania stypendium Ministra, które przyznawane jest nie tylko za wyniki w nauce, ale także za osiągnięcia naukowe (a to już cos innego, niż sama średnia ocen) http://www.unipt.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=114&Itemid=213
Ta wypowiedź świadczy jedynie o niskim poziomie Twojej wiedzy i umiejetności jej wyszukania.

00

Kasik ~Kasik (Gość)19.12.2011 16:56

Tak, to możesz mówić do swojego dziecka. Mam 40 lat, uczę na Uniwersytecie Łódzkim, uczyłam w Piotrkowie i wiem co mówię. Nie pouczaj mnie, skoro sama nie masz odpowiedniej wiedzy!

"Ania" napisał(a):

00

Tartu Tarturanga19.12.2011 17:00

"Kasik" napisał(a):
Mam 40 lat, uczę na Uniwersytecie Łódzkim, uczyłam w Piotrkowie i wiem co mówię. Nie pouczaj mnie, skoro sama nie masz odpowiedniej wiedzy!

To czemu wypowiadasz się jakbyś miała 14 lat?

00

jojo ~jojo (Gość)19.12.2011 19:51

"fns" napisał(a):
~fns

"Fydział" nauk społecznych?

00

lukch ~lukch (Gość)19.12.2011 20:47

Trzeba oddać sprawiedliwość, że w WSH faktycznie 5 osób takie same stypendia otrzymało. 2 osoby z administracji i 3 osoby ze stosunków międzynarodowych. Nie znam kryteriów, ale skoro w Piotrkowie jest aż 9 stypendystów to najpewniej nie są zbyt wyśrubowane (pewnie tysiące z całego kraju). Z drugiej strony jest to 9 osób z 5-7 tysięcy studentów z Piotrkowa więc nieźle, zależy jak się na sprawę patrzy. Obiektywizm artykułu wymagał jednak sprawdzenia kto w regionie otrzymuje stypendia i wypunktowanie wszystkich zamiast znowu tworzyć notkę newsową w 5 minut na bazie maila od wykładowcy. Czysty marketing.

Komentarz był edytowany przez autora: 19.12.2011 20:48

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat