Jaki szacunek dla trenera , nic z tymi dziećmi nie robi,jestem częstym gościem na basenie i widzę te jego treningi szału nie ma ,to i tak cud że niektóre dzieci z Delfina mają jakieś sukcesy mniejsze lub większe ale to raczej nie jego zasługa,dla WIKTORII oczywiście gratulację i życzę dalszych sukcesów :) A propo szkolenia starszych zawodników to potrzebny jest w Delfinie trener z zamiłowaniem do pływania i który się na tym zna :)
wiktoria - dla Ciebie szacun! Do rodzicow Wiktorii:przesledzcie losy wczesniejszych talentow Delfina
Popieram ostatni komentarz,głowa do góry trenerze i powodzenia na Ogólnopolskich w sobotę :)
lol skąd ty możesz wiedzieć jak wyglądają treningi Delfina skoro na 16-ta nie ma wejść indywidualnych na basen? Najłatwiej kogoś oczerniać i rzucać bezpodstawne oskarżenia. Nie wiem skąd się człowieku urwałeś ale chyba nie bardzo znasz się na szkoleniu pływaków. Sama osobiście nie mam o tym pojęcia więc nie wypowiadam się w tej kwestii, natomiast widzę wyniki tych dzieci i w przeciwieństwie do Ciebie jestem obecna prawie na każdym treningu i na kazdych zawodach.Czas pokaże czy trener się spisał czy nie, czy poprowadził dzieci właściwie, gdyż już w najbliższą sobotę odbędą się najważniejsze dla tych dzieciaków zawody. Przyjdź, zobacz i wtedy oceniaj. Zawody na pływalni przy ul. Belzackiej od godz. 9.30. Jestem dumna z tych młodych pływaków gdyż z zawodów na zawody pływają coraz lepiej i chyba to musi być czyjąś zasługą. Chyba te wyniki nie biorą się z tego że trener prowadzi treningi tak, że szału nie ma.
Wszystko się zgadza. Sukcesy zawodników Delfina tylko w kategorii dzieci . Delfin nie szkoli starszych zawodników. Ci, jeśli chcą dalej trenować plywanie myszą szukać miejsca gdzie indziej np. W SMS-ach .Szacunek dla trenera za dobrą robotę i sukcesy tych dzieci.
Mialbym ogromna satysfakcje,gdyby Wiktoria odnosila dalsze sukcesy i z calego serca tego Jej zycze.Podtrzymuje- Wiktoria,pelen szacun! Epitety Adwokata mnie nie bola,bo sa czysta insyntronieuacja.Ciesza mnie tez sukcesy trenera Delfina,ale jest faktem,ze plywacy Delfina dotychczas sukcesy odnosili TYLKO w ktagorii dzieci /do 11 lat/.Kto jest zainteresowany odsylam do rankingu na stronie MEGATIMING.
No właśnie. Przecież ktoś ich trenuje i ma sukcesy. Brawo Wiktoria! Katon 98 to jakiś frustrat, któremu w życiu coś chyba nie wyszło. Jedno miasto, jeden klub, jeden trener, jeden mistrz. :)
Każdy zasługuje na szanse. Trener delfina tez. To że innym dzieciom się nie udało bo według niektórych Delfin zniszczył niejeden talent nie znaczy ze tak samo będzie z Wiktoria.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!