Samodzielność oddziałów WORD-u w łódzkim to pewnie tworzenie nowych stanowisk kierowniczych. Przedstawcie jak ma się dzisiaj struktura organizacja łódzkiego WORD-u i jak będzie wyglądała po jego podziale .PS. "Ekonomista" Wojtysiak to zło polityczno-gospodarcze dla regionu.
"był on jedynym w województwie , który był dochodowy."
A to nie wątpię. I to nawet tradycja utrzymywana latami, bo już naście lat temu mógł się piotrkowski ośrodek poszczycić zdawalnością ~30%, gdzie taki Sieradz miał ponad 90. I jak tak można? Z czego tu żyć jak się wszystkich kursantów przepuści na egzaminie?
Gdyby nie oszukał wyborców, że jest od Biedronia prawdopodobnie nie byłby wicemarszałkiem!?
Zróbcie to a z pewnością za 5 lat zabraknie wam kilku głosów i beda to głosy pracowników. Krzyz na droge
Ja i tak musiałam dać kopertę bo miałam problemy z parkowaniem w sumie to nadal mam
Będzie jak za starych dobrych czasów 3 dyrektorów ????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!