Panie Kozłowski więcej się po panu spodziewałem.A ty hańbisz korzenie ,sam rozmieniasz się na drobne.Wstydż się i zrób z sobą w końcu porzadek.
Panie Kozłowski jestem pańską postawą wielce zawiedziony zdradził pan korzenie.Wielki wstyd to mało powiedziane to hańba i plama na honorze jeśli się go posiada.
A ja głosowałam na Kozłowskiego i wiem, że zrobiłam dobrze. Poczekajcie spokojnie, nie oceniajcie zbyt szybko. To jest twardy gość.
Jeśli PIS będzie kierował się poglądami Grabowskiego i Pana Witolda K. to szansy na przetrwanie PIS nie ma. Jeśli PIS ma w szeregach Pana Kozłowskiego to ich sprzeda wszystkich RIGowi.
Ten Pan radny Kozłowski, Pan Witold K., Pan Grabowski mogą doprowadzić do upadku środowisk związanych z PIS i środowisk prawicowych.
A to to co?
Nie potrzeba koalicji, wystarczy większość z Razem dla Piotrkowa, żeby wszystko pozmieniać. Błaszczyński i Munik oraz Staszek robią to małymi kroczkami a na Masiarka nie ma co liczyć bo w poprzedniej kadencji przez 3 lata PiS popierał Chojniaka i głosował jak Prawica Razem aż się pokłócili o fotel przewodniczącego rady miasta. Po tym PiS zaczął głosować jak opozycja. RIG w poprzedniej kadencji też wspierał Chojniaka i Prawice Razem a pod koniec kadencji też był w opozycji jak teraz. Może dlatego bo radnym był Paweł Załoga. Według mnie, PiS kopie sobie grób jeśli będzie4 wspierał Razem dla Piotrkowa i prezydenta Chojniaka. Bezpieczniej być w opozycji i mieć coś do powiedzenia, bo Błąszczyński i Chojniak oraz Munik nie mogą przeboleć, że pomimo wygrania wyborów i 8 radnych w 23 osobowym składzie rady, nie mają ani przewodniczącego rady miasta ani zastępów ani przewodniczących i zastępców w komisjach. Siedzą jak słupy na krzesłach i podnoszą ręce bez poparcia większości. To kara za arogancję z poprzedniej kadencji.
Dla jasności faktów: PIS to nie KOZŁOWSKI.
Ten Pan raczej współpracuje z RIG
To przebojowy radny, w PiS -ie się nie rozwinie, tam rządzi cwany Grabowski. Życzę mu trafnych decyzji.
Wiem ,że Kozłowski nie należy do PiS, i dobrze dla niego. Facet najlepiej dla Ciebie jakbyś mógł stworzyć sam coś nowego dla siebie. Na pewno miałbyś wielu poparcie.
Kwestia kilku dni jak Pan Kozłowski opuści klub PIS i przejdzie do RIG-u
Lokalnie wszystko jest możliwe i nic już mnie nie zdziwi.Jednak życzę mu dobrych decyzji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!