I tak wszyscy malkontenci i osoby tu komentujący ,zagłosujecie na wasz PIS..Niech żyją wolne , niezależne sądy..Jestem zwykłym korporacyjnym , magazynowym człowiekiem..lecz nie z wypranym mózgiem..DZIĘKI za dobrą zmianę..nie zagłosuje.!!
Jutro reprezentanci rasy panów przegłosowują podwyżki benzyna + i gaz +.
Wyborcy pisiorów pewnie sa dumni i klaszczą z radości!
Rolnikowi sypnęło przężyto - 7 ton z hektara on tiry zamawia szybko część sprzedaje a w koło ludziom bajki opowiada,że magazyn prawie pusty,że mu słonko tak pole spaliło,że tylko 3,5 tony średnio z hektara sypało i płacze że dopłata za mała !!! A ten biedaczek rolniczek na lewo 3,5 tonki z każdego hektarka sprzedaje i jeszcze mu PIS dołoży do jego hektara. Czy ktoś rolnika kontroluje w jego magazynie i liczy ile tam powinno byč zboża? Ja tego nie widziałem !!! Ale jego ciągniki,i maszyny i samochody to owszem widziałem ale przecież on twierdzi,że to nie jego TO BANKU.
Wybory coraz bliżej, trzeba zapomnianym rolnikom obiecać złote góry, zrobić wodę z mózgu...!
A czemu jednoosobowo prowadzący działalność, płacący ZUS, tyrający niemal całą dobę nie dostaje pomocy państwa? Dlaczego ROLNICY to święte krowy? Jak u mnie w firmie jest chusteczkowo nikt mi nie pomaga. Mogę ewentualnie upaść na twarz. A nie mam przez te dofinansowania dla nich tańszej marchewki ani kapusty.
Proponuję pomoc jak dzieciom w Afryce. Każdy wybierze sobie swojego rolnika ze strony internetowej Ministerstwa i będzie wpłacał na jego utrzymanie kasiorkę co miesiąc.
Rolnicy jak górnicy. Tupną i rząd się ugina na kolana.
A czemu jednoosobowo prowadzący działalność, płacący ZUS, tyrający niemal całą dobę nie dostaje dotacji do paliwa ?
Zapraszam cwaniaczki na wieś. Gdy będziecie te pierdoły pseudoplany opowiadać chłopy Was odpowiednio pochwalą . Aż uszy wam spuchną
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!