Normalnie można od rana sie uśmiać :D
No Tak :P
Nnnno w końcu ktoś zrobi porządek. Nie obchodzi mnie czy to żydzi czy murzyni ważne żeby był efekt.
to polowe polski wozi firma z Izraela???a Polacy nie potrafili by tego zrobić sami?
oni nie chcieli kupić PKSu tylko teren Dworca, przecież to centrum miasta idealne miejsce na inwestycje, ciekawe ile zapłacili i kto za to poleci :P
Chyba niezbyt często korzystasz z PKS-ów, więc Ci odpowiem: nie, nie potrafią.
Czytaj:
http://wyborcza.biz/biznes/1,101716,10599575,PKS_daleko_od_szosy__Bolesny_upadek_transportowego.html
Cytat:
Za Gierka PKS był potęgą. W całym kraju miał 30 tys. autobusów i zatrudniał 150 tys. osób! - Sieć połączeń pokrywała ponad 95 proc. dróg w Polsce.
tylko patrzec jak na miejscu PKS PIOTRKÓW icki wybudują nastepne do "kolekcji" centrum handlowe :(
Jak widać Polacy to idioci.
Ja wiem? Może te strupy bez otwieranych okien i z wątpliwym ogrzewaniem w końcu znikną z naszego krajobrazu? A zakup 3 wysłużonych niemieckich mercedesów nie będzie powodem do dumy. Będę zadowolony z ładnych nowoczesnych autobusów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!